Tohtori Mark Trozzi

Nanoteknologiset tutkimukset Covid-19-"rokotteista".

Valkoinen kirja rokotteiden koostumuksesta

Anonyymisti kirjoittanut The Scientists' Club

Johdanto

Uusi Covid-Sars2-pandemia sai teollisuuden kehittämään uusia lääkkeitä, joita se kutsui rokotteiksi. Näiden uusien lääkkeiden vaikutusmekanismi, sellaisena kuin lääketeollisuus on sen ilmoittanut, ja se, mitä tuotteiden tietosivulla ilmoitetaan, oli riittävän selkeä, jotta tutkijat ymmärsivät, että nämä tuotteet eivät ole rokotteita vaan nanoteknologisia lääkkeitä, jotka toimivat geeniterapiana.

Nimi "rokote" on todennäköisesti byrokraattisista syistä käytetty eskamotaasi, jolla pyritään saamaan kiireellinen hyväksyntä, jolloin kaikki tavanomaiset säännöt, jotka ovat välttämättömiä uusille lääkkeille, erityisesti niille, joihin liittyy uusia nanoteknologisia mekanismeja, eivät ole koskaan aiemmin olleet käytössä, ovat vaarassa. Kaikki nämä "rokotteet" ovat patentoituja, ja niiden todellinen sisältö pidetään salassa jopa ostajilta, jotka tietysti käyttävät veronmaksajien rahoja. Kuluttajilla (veronmaksajilla) ei siis ole mitään tietoa siitä, mitä he saavat kehoonsa. Heidät pidetään pimennossa nanoteknologisista prosesseista, kehoon kohdistuvista sivuvaikutuksista ja ennen kaikkea mahdollisista nano-biovuorovaikutuksista, joita voi tapahtua.

 

Tässä tutkimuksessa analysoidaan suoraan muutamia "rokotteita" nanoteknologian avulla, mikä antaa tietoa niiden todellisesta sisällöstä.

Materiaalit ja menetelmät

Neljä "rokotetta" analysoitiin, jotka on kehitetty Corona-virustautia varten (Pfizer-BioNtechin Comirnaty, Astrazenecan Vaxzevria, Johnson & Johnsonin Janssen).Moderna) käyttäen erilaisia välineitä ja valmistusprotokollia uusien nanoteknologisten lähestymistapojen mukaisesti.

Optista mikroskooppia, pimeäkenttämikroskooppia, UV-absorbanssi- ja fluoresenssispektroskooppia, pyyhkäisyelektronimikroskooppia, läpäisyelektronimikroskooppia, energiadispersiivistä spektroskooppia, röntgendiffraktometriä ja ydinmagneettiresonanssilaitteita käytettiin rokotteiden morfologian ja sisällön tarkistamiseen. Korkean teknologian mittauksia ja tutkimuksen hoitoa varten kaikki kontrollit aktivoitiin ja vertailumittaukset hyväksyttiin validoitujen tulosten saamiseksi.

Tekstin lyhyyden vuoksi joitakin toimenpiteitä ei ole tässä yhteydessä ilmoitettu.

Analyyseillä varmistettiin näytteiden sisällön morfologia ja kemiallinen koostumus. Seuraavat kuvat osoittavat objektiivisesti, mitä laitteisto havaitsee.

Kuvassa 1 esitetään liposomit, joita Pfizer käyttää tuotteessaan RNA-molekyylien kuljettamiseen solujen sisään. Kuvat on saatu SEM-Cryo-valmisteella.

Jäähdytetyt näytteet käsiteltiin steriileissä olosuhteissa käyttäen laminaarista virtauskammiota ja steriloituja laboratoriotarvikkeita. Analyysivaiheet olivat seuraavat:

 

  1. Laimennus 0,9% steriiliin fysiologiseen keittosuolaliuokseen (0,45 ml + 2 ml).
  2. Polariteetin fraktiointi: 1,2 ml heksaania + 120 ul RD1-näytettä 3. Hydrofiilisen vesifaasin uuttaminen
  3. UV-absorbanssin ja fluoresenssispektroskopian skannaus
  4. Näytteen RNA:n uuttaminen ja kvantifiointi
  5. Vesifaasin elektroni- ja optinen mikroskooppi

 

Pfizer-tippojen tuotteesta pimeäkenttämikroskoopilla tehdyt havainnot paljastivat joitakin kokonaisuuksia, jotka voivat olla grafeeniliuskoja.

Optinen mikroskooppi

Tämän jälkeen saatiin optisia kuvia vesifraktiosta, jotta voitiin visuaalisesti arvioida grafeenin mahdollinen esiintyminen. Optisen mikroskoopin havainnot paljastivat runsaasti läpinäkyviä 2D-laminaarisia kohteita, jotka ovat hyvin samankaltaisia kirjallisuudesta saatujen kuvien kanssa (Xu et al., 2019) ja rGO-standardista (SIGMA) saatujen kuvien kanssa (kuvat 2a,b). Kuvia saatiin suurista läpinäkyvistä levyistä, joiden koko ja muoto vaihtelivat ja jotka osoittivat aaltomaisia ja litteitä, epäsäännöllisiä. Pienemmät monikulmion muotoiset arkit, jotka muistuttavat myös kirjallisuudessa kuvattuja hiutaleita (Xu et al, 2019), voidaan paljastaa pimeäkenttämikroskopialla (kuva 2c). Kaikki nämä lamellimaiset kohteet olivat laajalti levinneet näytteen vesifraktiossa, eikä näihin arkeihin voida yhdistää mitään rekisteröidyssä patentissa kuvattua komponenttia.

Kuva 2a. Kuva Pfizerin rokotenäytteen vesifraktiosta (vasemmalla) ja pelkistetyn grafeenioksidin (rGO) standardista (oikealla) (Sigma-777684). Optinen mikroskopia, 100X
Kuva 2b. Kuvat vesifraktiosta Pfizerin rokotenäytteestä (vasemmalla) ja sonikoidusta pelkistetyn grafeenioksidin (rGO) standardista (oikealla) (Sigma-777684). Optinen mikroskopia, 600X
Kuva 2c. Kuvat Pfizerin "rokotteen" näytteen vesifraktiosta. Pimeäkenttämikroskopia, 600X

Grafeenin esiintyminen Pfizerin "rokotteessa" on vahvistettu SEM- ja TEM-havainnoinneilla.

Kuvassa 3 esitetään grafeeninanohiukkasten klusteri Pfizerin rokotteessa. Ne näyttävät olevan aggregoituneita. EDS-spektri osoittaa hiilen, hapen ja natriumkloridin läsnäolon, koska tuote on laimennettu suolaliuokseen.
Kuva 3 b Pfizerin "rokotteen" EDS-spektri ESEM-mikroskoopissa, johon on yhdistetty EDS-röntgensädemikrosondi (X-akseli =KeV, Y-akseli = Counts).

Elektroninen transmissiomikroskopia

Kuvassa 2d näytetään TEM-kuvat näytteen vesipitoisesta fraktiosta, jotka ovat hyvin samankaltaisia kuin kirjallisuudessa olevat grafeenioksidin TEM-kuvat (Choucair et al, 2009). Taitettujen läpikuultavien taipuisien levyjen monimutkainen matriisi tai verkko on havaittavissa, ja siinä on sekoitus tummempia monikerroksisia agglomeraatioita ja vaaleampia taittumattomia yksikerroksisia kerroksia. Tummemmat lineaariset alueet näkyvät johtuen levyjen paikallisesta päällekkäisyydestä ja yksittäisten levyjen paikallisesta järjestelystä elektronisuihkun suuntaisesti. Verkon jälkeen näkyy suuri tiheys tunnistamattomia pyöreitä ja elliptisiä kirkkaita muotoja, jotka mahdollisesti vastaavat reikiä, jotka ovat syntyneet verkon mekaanisesta pakottamisesta käsittelyn aikana.

Näytämme tässä 3 kuvaa progressiivisella suurennoksella:

Kuvissa 4a ja 4b esitetään TEM-mikroskooppihavainto, jossa Pfizerin "rokotteessa" on grafeenihiukkasia. Röntgendiffraktometria paljastaa niiden olevan luonteeltaan kiteisiä hiilipohjaisia nanohiukkasia.

Kuva 4a. ComirnatyTM-näytteen vesifraktio. Elektroninen mikroskooppi (TEM), JEM-2100Plus, 200 kV:n jännitteellä.

Jotta grafeeni voitaisiin tunnistaa lopullisesti TEM:n avulla, on välttämätöntä täydentää havaintoa rakenteellisella karakterisoinnilla hankkimalla tyypillinen elektronidiffraktiostandardinäyte (kuten kuvassa b on esitetty jäljempänä). Grafiittia tai grafeenia vastaavalla standardinäytteellä on heksagonaalinen symmetria, ja siinä on yleensä useita keskittyneitä kuusikulmioita.

Kuva 4b Grafeenihiukkasten röntgendiffraktiokuvio.

Näytteen RNA:n kvantifiointi suoritettiin tavanomaisin menetelmin (Fisher). NanoDropTM 2000-spektrofotometrin kalibrointitarkistusohjelmistolla (Thermofisher), kokonaisvesifraktioiden UV-absorptiospektri korreloi 747 ng/ul tuntemattomien absorboivien aineiden kanssa. Sen jälkeen kun RNA oli uutettu kaupallisella kitillä (Thermofisher), kvantifiointi RNA-spesifisellä Qbit-fluoresenssikoettimella (Thermofisher) osoitti kuitenkin, että vain 6t ug/ul voitiin yhdistää RNA:n läsnäoloon. Spektri oli yhteensopiva rGO:n piikin kanssa 270 nm:ssä. Tässä esitettyjen mikroskooppisten kuvien mukaan suurin osa tästä absorbanssista saattaa johtua grafeenin kaltaisista levyistä, joita näytteessä on runsaasti suspensiona. Tätä väitettä tuki myös näytteen korkea fluoresenssi, jonka maksimi oli 340 nm:ssä ja joka oli yhdenmukainen GO:n huippuarvojen kanssa. On muistutettava, että RNA:lla ei ole spontaania fluoresenssia UV-altistuksessa.

Kuva 5. Pfizerin rokotenäytteen vesifraktioiden UV-spektri.

Valmisteen viitteet 1,2,3

Vesifraktioiden UV-fluoresenssi

Kuva 6. ComirnatyTM-injektiopullon vesifraktiosta saatu UV-fluoresenssispektri. Heräteaallonpituus: 300 nm.

UV-absorptio- ja fluoresenssispektrit saatiin Cytation 5 Cell Imaging Multi-Mode Reader -spektrofotometrillä (BioteK). UV-absorptiospektri vahvisti maksimipiikin 270 nm:ssä, mikä sopii yhteen rGO:n läsnäolon kanssa. UV-fluoresenssimaksimi 340 nm:ssä viittaa myös siihen, että näytteessä on merkittäviä määriä rGO:ta (Bano et al, 2019).

Kuva 7 Spektroskopian UV-analyysi osoitti adsorptiota, joka voi johtua grafeenin läsnäolosta, ja se vahvistetaan havainnoimalla ultraviolettisäteilyn näkyvällä mikroskoopilla.

Seuraavissa kuvissa on erilaisia Pfizerin, Modernan, Astrazenecan ja Janssenin "rokotteista" tunnistettuja hiukkasia, jotka on analysoitu ympäristöä tutkivalla elektronimikroskoopilla, johon on yhdistetty energiahajoavan järjestelmän röntgenmikrosondi, joka paljastaa havaittujen roskien kemiallisen luonteen.

Kuvassa 8 näkyy outo vieras kappale, joka on varmasti suunniteltu ja jonka pinnassa on outoja reikiä. Valkoiset roskat koostuvat hiilestä, hapesta, alumiinista, piistä, kalsiumista, magnesiumista, kloorista ja typestä.

50 mikronin pituinen kappale on salaperäinen läsnäolo rokotteessa. Se saattaa olla trypanosomaalinen loinen.

Kuvassa 9 näkyy Pfizerin "rokotteessa" havaittu 20 mikronin pituinen terävä roska. Se koostuu hiilestä, hapesta, kromista, rikistä, alumiinista, kloridista ja typestä.
Kuvassa 10 esitetään Pfizerin "rokotteessa" havaitut roskat. Valkoinen 2 mikronin pituinen hiukkanen koostuu vismutista, hiilestä, hapesta, alumiinista, natriumista, kuparista ja typestä.
Kuvassa 11 on orgaaninen (hiili-happi-typpi) aggregaatti, johon on upotettu vismutti-titaani-vanadiini - rauta-kupari pii-alumiini -nanohiukkasia Pfizerin "rokotteeseen".
Kuvassa 12 on Astrazenecan "rokotteessa" tunnistettu rauta-kromi-nikkeli (ruostumaton teräs) -nanohiukkasten yhdistelmä.
Kuvassa 13 on orgaanis-epäorgaaninen aggregaatti, joka on tunnistettu Janssenin "rokotteessa". Hiukkaset koostuvat ruostumattomasta teräksestä ja ne on liimattu yhteen "hiilipohjaisella liimalla".

Tämä aggregaatti on magneettinen ja voi aiheuttaa biologisia ongelmia verenkierrossa mahdollisten vuorovaikutusten vuoksi muiden dipolien kanssa.

Kuvassa 14 on toinen Moderna-rokotteessa tunnistettu sekamuotoinen kokonaisuus (orgaaninen ja epäorgaaninen). Se on hiilipohjainen substraatti, johon on upotettu joitakin nanohiukkasia. Nanohiukkaset koostuvat alumiinista, kuparista, raudasta ja kloorista.
Kuvassa 15 esitetään Moderna-rokotteelle tehty analyysi. Monien vierasesineiden tunnistettiin olevan pallomaisia, ja niissä oli joitakin kuplanmuotoisia onteloita. Ne koostuvat pii-lyijy-kadmium-seleniumista. Tämä erittäin myrkyllinen koostumus muistuttaa kvanttipisteiden (kadmiumselenidi) koostumusta.
Kuva 16 Moderna-"rokotteen" analyysissä näkyy 100 mikronin kokoinen kokonaisuus, joka muistuttaa grafeenia. Se koostuu hiilestä ja hapesta, ja siinä on typpeä, piitä, fosforia ja klooria.
Kuvassa 17 on Moderna-"rokotteessa" olevia hiilipohjaisia kokonaisuuksia, jotka on sekoitettu alumiinisilikaattihiukkasilla täytettyihin aggregaatteihin.

Muut XRF-analyysit (röntgenfluoresenssilaite) paljastavat orgaanisen osan, josta Astrazeneca-"rokote" koostuu.

Kuva 18: AstraZeneca-rokotteen 1H-spektri. Eri värejä käytetään neljälle molekyylille, jotka on tunnistettu vertailuspektrien avulla. Suhteellinen pitoisuus on laskettu referenssisignaalien integraaleista molekyyleille kvantitatiivisessa spektrissä, joka on otettu 5 sekunnin syklillä, koska pisin laskettu T1 oli 5 sekuntia. XRF-laitteiston avulla tunnistettiin seuraavat molekyylit: histidiini, sakkaroosi, PEG (polyeteeniglykoli) ja etyleenialkoholi. Ainoastaan PEG:n esiintyminen ilmoitetaan tämän "rokotteen" tietolomakkeessa.

Keskustelu

Analysoiduissa "rokotteissa" on komponentteja, joita ei mainita teknisessä tietolomakkeessa ja joiden läsnäolo ei näytä liittyvän rokotteen käsitteeseen. Koska ne eivät sisälly asiakirjoihin, jotka on esitetty viranomaisille (FDA, EMA jne.) kaupallistamista ja ihmisiin kohdistuvaa laillista hyväksyntää varten, ne näyttävät olevan epäpuhtauksia, jotka todennäköisesti johtuvat teollisesta valmistusprosessista. Näyttää siltä, että kukaan ei ole tarkastanut lopputuotetta ennen sen jakelua. Tämä tarkoittaa, että kuluttajille ei kerrota tuotteiden todellisesta sisällöstä. Mahdolliset haittavaikutukset voivat johtua näiden epäpuhtauksien ruiskuttamisesta elimistöön. On huomattava, että komponentteja, joita ei ole ilmoitettu, mutta me

 

ei ole bioyhteensopivia, ja joillakin niistä on myös mekaanisia vaikutuksia, kun ne ovat verenkierrossa, erityisesti kun ne ovat kosketuksissa verisuonten endoteelin kanssa.

Pfizerin ja Astrazenecan "rokotteissa" esiintyvät, ESEM-kuvien perusteella tunnistetut kokonaisuudet voivat olla riski ihmiskeholle. Ne voivat olla vastuussa trombien muodostumisesta, koska ne ovat trombogeenisiä. Toinen riski on hiukkasten ekstravasaatio ja sitä seuraava mahdollinen verenvuoto. Verenkiertoon päästyään hiukkaset voivat kulkeutua myös aivoihin. Tällöin potilas voi saada aivohalvauksen ja/tai aivoverenvuodon. Jos hiukkasten aiheuttama endoteelin vaurioituminen tapahtuu sydämessä, sydänlihastulehdus on erittäin todennäköinen. Kaiken tämän lisäksi grafeenin myrkyllisyys on tunnettu.

Epäbiologisesti yhteensopimattomien orgaanisten ja epäorgaanisten vierasesineiden esiintyminen verenkierrossa voi aiheuttaa nano-biovuorovaikutuksen, joka voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia.

Viitteet

Bano, I. et al , 2019. Exploring the fluorescence properties of reduced graphene oxide with tunable device performance,Diamond and Related Materials,Volume 94,59-64,ISSN 0925- 9635,https://doi.org/10.1016/j.diamond.2019.02.021.

Biroju, Ravi & Narayanan, Tharangattu & Vineesh, Thazhe Veettil. (2018). Uudet edistysaskeleet 2D-elektrokemiassa-katalyysi ja sensointi. 10.1201/9781315152042-7.

Choucair, M., Thordarson, P. & Stride, J. Grafeenin gramma-asteikollinen tuotanto solvotermisen synteesin ja sonikaation avulla. Nature Nanotech 4, 30-33 (2009). https://doi.org/10.1038/nnano.2008.365.

Kim et al, Seeing graphene-based sheets, Materials Today,Volume 13, Issue 3,2010,Pages 28- 38,ISSN 1369-7021,https://doi.org/10.1016/S1369-7021(10)70031-6.

Xu et al, (2019) Grafeenioksidin ja sen rakenteellisten ominaisuuksien tunnistaminen liuottimissa optisella mikroskopialla, RSC Adv., 9, 18559-18564.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi