Delta-muunnoksen tutkiminen

Delta-variantti on uusin pelonlietsonnan väline, jota käytetään rikollisten injektiokampanjoiden perustelemiseksi.

Tohtori Paul Alexander, PHD, ja tohtori Mark Trozzi, MD, ovat kirjoittaneet tämän julkaisun.

Johdanto

Monet poliitikot ja puhuvat päät puhuvat SARS CoV2 -viruksen delta-muunnoksesta. He väittävät, että se on tarttuvampi ja vaarallisempi. Tässä artikkelissa tarkastelemme Israelista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta saatuja tietoja paljastaaksemme totuuden deltavariantista.

Ennen kuin tarkastelemme näitä tietoja, muistakaamme, että termiä "tapaus" käytetään väärin. Tässä ei ole kyse tapauksista. Todellinen tapaus edellyttää, että henkilö on sairas, jolla on oireita ja joka ehkä tarvitsee hoitoa. Nämä niin sanotut covid-"tapaukset" lasketaan käyttämällä virheellistä ja korruptoitunutta väärennettyä RT-PCT-testiä, jonka syklikynnys on 45. Tiedotusvälineet, poliitikot, suuret lääketehtaat ja muut CCE:n (Criminal Covid Enterprise) osat käyttävät termiä "tapaus" hämmentääkseen teitä. Se, mitä he kutsuvat "tapaukseksi", on vain positiivinen PCR-testi; ne ovat enimmäkseen vääriä positiivisia testejä. Lähes kukaan ei ole sairas.

Seuraavissa kaavioissa ja taulukoissa esitetyt tiedot osoittavat, että delta-muunnos ei ole tappava. Sen myötä "tapaukset" lisääntyvät, mutta kuolemantapaukset eivät. Se on tappavuudeltaan heikoin kaikista muista muunnoksista. Kirjoittajien näkemyksen mukaan meidän pitäisi hyväksyä se, saada tartunta vaarattomasti ja luonnollisesti. Sillä välin meillä on tehokkaita varhaishoitoprotokollia, joihin kuuluu ivermektiini, niitä hyvin harvoja henkilöitä varten, jotka sairastuvat siihen.

Kaavio 1

Kaavio 1: Yhdistynyt kuningaskunta PCR-"tapaukset" ja kuolemantapaukset ajan myötä. Kuolemantapaukset ovat nousseet "tapausten" myötä kahdessa edellisessä "aallossa", mutta eivät nyt (kesä- ja heinäkuun 2021 "Delta-muunnosaalto"). Tapaukset lisääntyvät, mutta kuolemantapaukset eivät nouse. Delta-aalto on hyvin lievä; se aiheuttaa hyvin vähän sairastumisia. Se on luultavasti normaali viruksen evoluution mukainen ominaisuus sulautua elinympäristöön ja muuttua hyvänlaatuiseksi; tästä johtuu vanha sanonta: "kylmyyskausi on ohi".

Kaavio 2

Kaavio 2. Samanlainen kaavio Israelin osalta, käyrän varhaisempi vaihe, mutta samankaltainen kuvio, jossa tapaukset alkavat lisääntyä, mutta kuolemantapaukset eivät.
Onneksi ja toistaiseksi tämä delta-variantti ei todennäköisesti ole vasta-ainevälitteisen valinnan tuote. AMS on prosessi, jossa injektion uhreista tulee isäntiä, joissa variantit kehittyvät ja kasvavat. Nämä variantit aiheuttavat erityisen todennäköisesti tauteja heille ja muille injektion saaneille henkilöille. Vasta-ainevälitteisesti valikoituneiden varianttien odotetaan kasvavan injektion uhreissa pienten geneettisten mutaatioiden kautta, jotka saavat viruksen kiertämään uhrissa olevia kapeasti aktiivisia luonnottomia vasta-aineita. Epäoptimaaliset ja kapeasti aktiiviset vasta-aineet syntyvät vastauksena geeniterapian aiheuttamiin piikkiglykoproteiineihin. Ennustamme, että nämä variantit pystyvät erityisesti aiheuttamaan tauteja pistoksen uhreille, koska heidän vastustuskykynsä on heikentynyt, erityisesti koronavirusten suhteen. Mielestämme tämä on todellinen huolenaihe varianttien suhteen.

Luonnollinen immuniteetti on laaja-alainen ja toimii monissa eri muunnoksissa, joten ruiskuttamattomien ihmisten pitäisi olla tässä suhteessa kunnossa.

Siksi meidän ei pidä erehtyä syyttämään ihmisiä, jotka eivät ole saaneet pistoksia. Kun ja jos vaarallisia variantteja ilmestyy, ennustamme, että se johtuu injektioista johtuvasta heikentyneestä koronavirusimmuniteetista, joka myös kasvattaa variantteja injektion saaneissa uhreissa.

Meidän ei myöskään pidä hylätä ruiskujen uhreja, vaan pikemminkin tutkimme tapoja hoitaa näiden ruiskujen monimutkaisia aaltoja ja erilaisia vakavia haittavaikutuksia sekä lopettaa välittömästi kaikki pakolliset tai pakotetut ruiskutukset ja muut ihmisoikeusloukkaukset!

Seuraavaksi alla olevasta kuviosta 3 nähdään, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa delta-muunnoksen ilmaantuessa geenisekvenssillä vahvistetut delta-muunnoksen "tapaukset" lisääntyivät (violetti alue käyrän alla), mutta sairaalahoitojaksot (vihreä viiva) vähenivät ja pysyivät alhaalla. Kun otetaan myös huomioon, että tehohoito ja kuolemantapaukset ovat yleensä 2-3 viikkoa myöhässä "tapauksista", näiden tulosten musta viiva laskee myös tässä niin sanotussa "delta-aallossa".

Kaavio 3

Kaavio 3. Jälleen kerran näemme, että delta-variantti on todennäköisesti osa viruksen luonnollista kehittymistä hyvänlaatuiseksi läsnäoloksi elinympäristössä. Toisin sanoen "tuo kylmä kausi on nyt takanamme". Hyvänlaatuinen delta-variantti leviää harmittomasti yhteisössä, saattaa antaa laajan koronavirusimmuniteetin niille harvoille, jotka sitä vielä tarvitsevat, ja aiheuttaa vain vähän tai ei lainkaan sairauksia. Me todellakin "otamme sen vastaan". Kuten tohtori Hodkinson on kannustanut meitä: "palatkaa takaisin elämään BC (ennen covidia)".

Alla olevassa taulukossa 1 esitetään eri covid 19 -muunnoksia koskevat tilastot ja lasketaan kuolintapausten määrä kullekin muunnokselle. Deltamuunnoksella on ylivoimaisesti alhaisin kuolleisuus, 0,1%. Tuoreemmat tiedot osoittavat samaa mallia, jossa delta-variantin kuolleisuus on hyvin paljon pienempi. 

Taulukko 1

Taulukko 1: Delta-muunnos on selvästi vähiten tappava. Sen tappavuus on noin 1/20 alkuperäisen covid 19:n alfavariantin tappavuudesta, jonka tappavuus ei oikeastaan oikeuttanut "pandemian" perinteiseen määritelmään.

Kaavio 4

Kaavio 4: "Toisessa aallossa" tapaukset ja kuolemantapaukset lisääntyvät yhdessä. Niin sanotussa "kolmannessa aallossa" tai "delta-aallossa" tapaukset lisääntyvät, mutta kuolemantapaukset eivät. Tämä osoittaa jälleen kerran, että delta-aalto on hyvin heikko tautien kannalta; se on virus, joka tautien aiheuttajana hiljenee; kylmä kausi on ohi. Ihmisten olisi palattava normaaliin elämään; etsittävä oikeutta; eikä tämän väärinkäytöksen pitäisi enää koskaan antaa toistua.


Samaan aikaan meidän on nyt kohdattava hyvin todellinen ja vakava terveyskriisi: laittomien ruiskutuskampanjoiden uhreiksi joutuneiden uusien iatrogeenisten sairauksien ja kuolemantapausten tulva.

 

Tässä suhteessa meidän on nyt ymmärrettävä, että CCE on johdonmukainen valehtelija. Meidän on vältettävä uutta petoksen kerrosta. Meidän on nähtävä tässä oikea syy-seuraus-ketju, eikä meitä saa huijata. Injektiot ovat syy moniin vakaviin sairauksiin, jotka ovat täällä ja jotka ovat tulossa. Näihin kuuluvat ensinnäkin lyhyellä aikavälillä: piikkiproteiinimyrkytys (veren hyytyminen ja sairaudet kaikissa ACE2-reseptoria kantavissa elimissä); toiseksi, keskipitkällä aikavälillä: vasta-aineista riippuvaisen tehostumisen alkaminen; ja kolmanneksi, pitkällä aikavälillä: autoimmuunisairaudet, hedelmättömyys, hermoston rappeutumishäiriöt ja paljon muuta.

 

Vertaile taulukossa 2 delta covid 19 PCR-testin positiivisuuden esiintyvyyttä Israelissa ruiskutettujen ja ei-ruiskutettujen henkilöiden välillä.

Taulukko 2

Taulukko 2: Tästä käy ilmi, että Israelissa kaikissa ikäryhmissä, lukuun ottamatta äärimmillään 80-vuotiaita ja sitä vanhempia, pistoksen uhrit ovat todennäköisemmin "delta-aaltotapauksia" kuin ihmiset, joita ei ole pistetty.

Yhteenveto

Vaikka olemme huolissamme vasta-ainevälitteisistä valikoiduista muunnoksista, jotka ovat tuloksena injektioista ja jotka ovat vaarallisia erityisesti injektion uhreille, delta-muunnos ei ole sellainen.

Deltamuunnos on kaikista muunnoksista lievin, sillä se on vain 5 % yhtä tappava kuin covid-19:n alfavuunnos, joka ei itsessään oikeuttanut perinteiseen matemaattiseen "pandemian" määritelmään.

Deltamuunnos ei ole mikään syy työntää lisää uhreja injektiokampanjoihin. Päinvastoin.

Delta-variantti tai niin kutsuttu "covid-19-pandemia" ei ole niiden siunattujen, onnekkaiden ja/tai viisaiden ihmisten "vika", jotka ovat onnistuneet välttämään vaarallisten pakkosyöttökampanjoiden vaikutukset.

Ruiskutuskampanjat on lopetettava välittömästi, ja covid-yrityksen rikokset on asetettava täysimääräisesti syytteeseen.

Lähteet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi