Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

"Rokote"-passit lopettaisivat ihmisen vapauden.

Keskuspankkiirit, jotka ovat yhteistyössä suurten lääke- ja teknologiayhtiöiden sekä korruptoituneiden poliitikkojen kanssa: Catherine Austin Fitts paljastaa roistot huijausdemian takana.

Kuvaus

Tässä haastattelussa talousasiantuntija Fitts selittää, miten keskuspankit käyttävät "pandemiaa", lukituksia, rokotepasseja ja muita väärinkäytöksiä varastamaan ja vakiinnuttamaan entistä enemmän varallisuutta ja absoluuttista valtaa. 

Korruptio on syvällä. Yhdysvaltain liittovaltion hallitus on kieltäytynyt tarkastetuista talousraporteista vuodesta 1998 lähtien, vaikka laki edellyttää niitä. Kaksikymmentäyksi biljoonaa dollaria puuttuu! He ovat luoneet valtavia määriä fiat-valuuttaa, jota he ja heidän liittolaisensa ovat käyttäneet laajojen reaalivarojen, kuten kiinteistöjen, ostamiseen. Samaan aikaan he ovat käytännössä ajaneet rahoitusjärjestelmän konkurssiin. Se romahtaa, mutta heillä on edelleen hallussaan kaikki omaisuus, jonka he ovat ostaneet huonosti saadulla väärennetyllä rahalla. 

Lukitusten ja muiden perusteettomien sortotoimenpiteiden aikana pienyritykset murskattiin, mutta keskusjohtoisten miljardöörien yritykset kukoistivat. Ne valtasivat pienyritysten markkinaosuudet. Kuten Fitts asian ilmaisee, "taikavirus säästi" Coscon ja Walmartin, mutta murskasi kaikki pienyritykset. Lisäksi ne kaikki saivat osuutensa puuttuvista 21 biljoonasta dollarista. Tuhoutuvien pienyritysten on myytävä omaisuutensa; nämä epäoikeudenmukaisesti rikastuneet ja valtaistuneet, keskusyhteyksiä omaavat monikansalliset yritykset ostavat ne halvalla.

Pian vanha Yhdysvaltain dollarijärjestelmä romahtaa. Keskushallintoon kytkeytyneillä miljardööreillä on edelleen hallussaan laaja omaisuus, jonka he ostivat meiltä muilta, jotka pakotettiin köyhyyteen tässä järjestelmässä. Kyseessä on massiivinen todellisen vaurauden varastaminen suurimmalta osalta maailman ahkerasti työskenteleviä ihmisiä. Tämä on samanlaista kuin menneisyyden keskusrahoitushuijaukset eli suuri lama. Joka kerta tavallisille ihmisille jää enemmän velkaa ja enemmän veroja, mutta vähemmän varallisuutta ja omaisuutta. Samaan aikaan nämä hyvin harvat häikäilemättömät yltiörikkaat ottavat haltuunsa yhä enemmän maailman viimeisistä varallisuuden palasista. He eivät anna mitään todellista panosta ja varastavat kaiken petollisten järjestelmiensä ja takahuonekauppojensa avulla. 
 

Austin Fitts selittää, miten keskuspankit, suuret teknologiayhtiöt, suuret lääkeyhtiöt ja niiden hallitusten agentit ympäri maailmaa käyttävät kaikkia rikollisen covid-yrityksen elementtejä ja vievät tämän talouden romahduksen ja omaisuuden varkauden kaavan aivan uudelle, kauhistuttavalle tasolle. "Rokotepassit" ja keskuspankkien digitaalinen valuutta ovat tämän äärimmäinen ilmentymä. Jos he onnistuvat, se vie meidät kaikki 99,9999% tavallisista ihmisistä täydelliseen orjuuteen. 

Mikä on ratkaisu? Austin Fitts suosittelee "rokotepassin" lopettamista ja liiketoimintamme lopettamista näiltä roistoilta. Boikotoikaa Coscoa, Walmartia ja suuria pankkeja. Antakaa liiketoimenne todellisille ihmisille, joilla on pieniä yrityksiä; se rikastuttaa omaa yhteisöänne. Vetäytykää suurista pankeista ja käyttäkää sen sijaan pienempiä eettisiä rahoituslaitoksia, kuten luotto-osuuskuntia. 

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi