Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Luonnollisen immuniteetin ja rokotteen immuniteetin vertailu

Pistosuhreilla on 7 kertaa suurempi todennäköisyys sairastua delta-muunnokseen kuin ihmisillä, joilla on luonnollinen immuniteetti viime vuodelta.

Johdanto

Meidän Kesäkuun 4. päivän artikkeli ja elokuun 13. päivän dokumentti, Covid "Vaccines; How Dangerous are They? selvitimme injektion takana olevaa tiedettä ja selitimme näiden niin sanottujen "rokotteiden" vaarat. Ennen tätä julkaisua huhtikuu 2021 Lääkärit Sairaanhoitajat Etiikka ja lakikeskustelimme siitä, miten rikollista on se, että covid-yritykset pakottavat suuren yleisön saamaan näitä vaarallisia injektioita. Kaikki tämä on tehty Nürnbergin säännöstön ja Hippokrateen valan vastaisesti. 

Loukkaantumista pahentaa vielä se, että samalla kun monet uhrit kärsivät jo lyhytaikaisista vaikutuksista, jotka ovat jo aiheuttaneet enemmän "rokotteisiin" liittyviä kuolemantapauksia kuin kaikki muut rokotteet yhteensä, käy ilmi (ja tämä ei ole kovin yllättävää), että vaikka injektiot ovat tukahduttaneet erittäin tehokkaat epäspesifiset luonnolliset vasta-aineet, ne ovat säälittävän tehottomia suojaamaan sitä harvinaista ihmistä, joka on vaarassa kuolla covidiin. Onko muuta syytä kuin käsittämätön rikollinen voitto ja ihmiskunnan hallinnan hankkiminen, miksi FLCCC:n tehokkaat hoitoprotokollat, kuten esimerkiksi ivermektiini ja hydroksiklorokiini...tukahdutettiin näiden otosten hyväksi?

Alla on Sivan Gazitin, MD MA; Roei Shlezingerin, BA; Galit Perezin, MN MA; Roni Lotanin, PhD; Asaf Peretzin, MD; Amir Ben-Tovin, MD; Dani Cohenin, PhD; Khitam Muhsenin, PhD; Gabriel Chodickin, PhD MHA:n; Tal Patalonin, MD:n julkaisu, jossa verrataan luonnollista immuniteettia rokotteen aiheuttamaan immuniteettiin.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi