Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Luonnollisen immuniteetin ja rokotteen immuniteetin vertailu

Pistosuhreilla on 7 kertaa suurempi todennäköisyys sairastua delta-muunnokseen kuin ihmisillä, joilla on luonnollinen immuniteetti viime vuodelta.

Johdanto

Meidän Kesäkuun 4. päivän artikkeli ja elokuun 13. päivän dokumentti, Covid "Vaccines; How Dangerous are They? selvitimme injektion takana olevaa tiedettä ja selitimme näiden niin sanottujen "rokotteiden" vaarat. Ennen tätä julkaisua huhtikuu 2021 Lääkärit Sairaanhoitajat Etiikka ja lakikeskustelimme siitä, miten rikollista on se, että covid-yritykset pakottavat suuren yleisön saamaan näitä vaarallisia injektioita. Kaikki tämä on tehty Nürnbergin säännöstön ja Hippokrateen valan vastaisesti. 

Loukkaantumista pahentaa vielä se, että samalla kun monet uhrit kärsivät jo lyhytaikaisista vaikutuksista, jotka ovat jo aiheuttaneet enemmän "rokotteisiin" liittyviä kuolemantapauksia kuin kaikki muut rokotteet yhteensä, käy ilmi (ja tämä ei ole kovin yllättävää), että vaikka injektiot ovat tukahduttaneet erittäin tehokkaat epäspesifiset luonnolliset vasta-aineet, ne ovat säälittävän tehottomia suojaamaan sitä harvinaista ihmistä, joka on vaarassa kuolla covidiin. Onko muuta syytä kuin käsittämätön rikollinen voitto ja ihmiskunnan hallinnan hankkiminen, miksi FLCCC:n tehokkaat hoitoprotokollat, kuten esimerkiksi ivermektiini ja hydroksiklorokiini...tukahdutettiin näiden otosten hyväksi?

Alla on Sivan Gazitin, MD MA; Roei Shlezingerin, BA; Galit Perezin, MN MA; Roni Lotanin, PhD; Asaf Peretzin, MD; Amir Ben-Tovin, MD; Dani Cohenin, PhD; Khitam Muhsenin, PhD; Gabriel Chodickin, PhD MHA:n; Tal Patalonin, MD:n julkaisu, jossa verrataan luonnollista immuniteettia rokotteen aiheuttamaan immuniteettiin.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi