Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Fifth Doctor - Jakso 1

Delta-huijauksen kumoaminen tohtoreiden Dubé, Trozzi ja Hodkinson kanssa.

Johdanto

Tässä tunnin mittaisessa videossa tohtori Sam Dubé haastattelee ensihoitolääkäriä ja elvytyskouluttajaa tohtori Mark Trozzia sekä arvostettua patologia tohtori Roger Hodkinsonia. Aiheena - Delta-muunnosta koskevan virallisen kertomuksen räikeän väärän tiedon kumoaminen ja paljon muuta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


En soumettant ce formulaire, vous acceptez de recevoir des courriels de marketing de la part de : Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Vous pouvez révoquer votre consentement à recevoir des e-mails à tout moment en utilisant le lien SafeUnsubscribe®, qui se trouve au bas de chaque e-mail. Les courriels sont gérés par Constant Contact
fiSuomi