Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Paul Alexander Lasten pelastaminen

"Älkää koskaan laittako näitä "rokotteita" lastenne syliin"

Johdanto

Tohtori Paul E. Alexander oli Trumpin hallinnon HHS-asiantuntija, Maailman terveysjärjestön ja Pan-Amerikan terveysjärjestön vertaisarvioitu julkaisija varhaishoidon COVID-hoidosta ja liittyy Stewiin keskustelemaan rokotteen työntämisestä, mukaan lukien Trumpin kanta, jonka mukaan kaikkien "pitäisi saada rokote".

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi