Tohtori Mark Trozzi

Avoin kirje rokottamattomille henkilöille

Kirjoittaja:: Claus Rinner PhD, Laurent Leduc PhD, Donald Welsh PhD, John Zwaagstra PhD, Jan Vrbik PhD, Valentina Capurri PhD.

Avoin kirje rokottamattomille.

Et ole yksin! Heinäkuun 28. päivään 2021 mennessä 29% kanadalaisista ei ole saanut COVID-19-rokotetta, ja lisäksi 14% on saanut yhden rokotteen. Yhdysvalloissa ja Euroopan unionissa alle puolet väestöstä on täysin rokotettu, ja jopa Israelissa, joka Pfizerin mukaan on "maailman laboratorio", kolmannes ihmisistä on täysin rokottamatta. Poliitikot ja tiedotusvälineet ovat omaksuneet yhdenmukaisen näkemyksen ja syyttävät rokottamattomia niistä ongelmista, joita on seurannut puolitoista vuotta kestäneen pelon lietsonnan ja lukitusten jälkeen. On aika korjata asia.

On täysin järkevää ja oikeutettua sanovat "ei" riittämättömästi testatuille rokotteille. josta ei ole olemassa luotettavaa tiedettä. Sinulla on oikeus määrätä kehostasi ja kieltäytyä lääketieteellisistä hoidoista, jos katsot sen tarpeelliseksi. Sinulla on oikeus sanoa "ei" ihmisarvosi, koskemattomuutesi ja ruumiillisen itsemääräämisoikeutesi loukkaamiselle. Kyse on sinun ruumiistasi, ja sinulla on oikeus valita. Teillä on oikeus taistella lastenne puolesta heidän koulussa tapahtuvaa joukkorokotustaan vastaan.

Olette oikeassa kyseenalaistaessanne, onko vapaa ja tietoinen suostumus ylipäätään mahdollinen. nykyisissä olosuhteissa. Pitkän aikavälin vaikutuksia ei tunneta. Sukupolvien välisiä vaikutuksia ei tunneta. Rokotteen aiheuttamaa luonnollisen immuniteetin häiriintymistä ei tunneta. Mahdollisia haittoja ei tunneta, koska haittavaikutusraportointi on viivästynyttä, epätäydellistä ja epäjohdonmukaista eri lainkäyttöalueilla.

Valtavirran tiedotusvälineet, hallituksen sosiaalinen insinöörikampanjat, epäoikeudenmukaiset säännöt ja politiikat, yhteistyöhön osallistuvat työnantajat ja sosiaalisen median väkijoukko ovat joutuneet sinun kohteeksesi.

Sinulle kerrotaan, että sinä olet nyt ongelma ja että maailma ei voi palata normaaliksi, ellet ota rokotuksia.

Propaganda tekee sinusta ilkeän syntipukin, ja muut ympärilläsi painostavat sinua. Muistakaa: teissä ei ole mitään vikaa.

Sinua syytetään virheellisesti siitä, että olet uusien SARS-CoV-2-muunnosten tehdas, vaikka johtavien tiedemiesten mukaan luonnollinen immuunijärjestelmäsi luo immuniteettia viruksen useille komponenteille. Tämä edistää sinun suojautumistasi moninaisia virusvariantteja vastaan ja estää leviämisen edelleen muihin.

Teillä on oikeus vaatia riippumattomia vertaisarvioituja tutkimuksia, joita monikansalliset lääkeyhtiöt eivät rahoita. Nämä voittoa tavoittelevat yritykset ovat rahoittaneet, organisoineet, koordinoineet ja tukeneet kaikkia vertaisarvioituja tutkimuksia lyhyen aikavälin turvallisuudesta ja lyhyen aikavälin tehokkuudesta, eikä mitään tutkimustietoja ole julkistettu tai annettu sellaisten tutkijoiden käyttöön, jotka eivät työskentele näille yrityksille.

Olette oikeassa kyseenalaistaessanne rokotetutkimusten alustavat tulokset -. Väitetyt korkeat suhteellisen tehon arvot perustuvat pieneen määrään epävarmasti määritettyjä "tartuntoja". Tutkimukset eivät myöskään olleet sokeita, jolloin pistoksia antaneet henkilöt tosin tiesivät tai saattoivat päätellä, pistivätkö he kokeellista rokotetta vai lumelääkettä. Tämä ei ole hyväksyttävä tieteellinen menetelmä rokotetutkimuksissa.

Olette oikeassa vaatiessanne tieteellisten mielipiteiden moninaisuutta. Kuten luonnossa, tarvitsemme tiedon ja sen tulkintojen monikulttuurisuutta. Ja sitä meillä ei ole juuri nyt. Jos päätämme olla ottamatta rokotetta, pidämme tilaa järjen, avoimuuden ja vastuullisuuden syntymiselle. Olette oikeassa kysyessänne, mitä tapahtuu seuraavaksi, kun luovumme vallasta omaan kehoomme?

Älkää pelästykö. Osoitat sitkeyttä, rehellisyyttä ja sisukkuutta. Kokoonnutte yhteen yhteisöissänne, teette suunnitelmia auttaaksenne toisianne ja puolustatte tieteellistä vastuuvelvollisuutta ja sananvapautta, joita yhteiskunnan kukoistus edellyttää. Me olemme yksi monista, jotka seisovat rinnallanne.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi