Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Zelenko puhuu Israelin virkamiehille covid-injektiokampanjasta.

Intensiivinen ja valaiseva esitys

Johdanto

Newyorkilainen tohtori Zelenko oli yksi ensimmäisistä lääkäreistä, jotka hoitivat potilaita hydroksiklorokiinilla, sinkillä ja atsitromysiinillä. Hänen tuloksensa olivat poikkeuksellisia. Hän pelasti tuhansia ihmishenkiä ja viitoitti tietä muille. Jos hänen ohjeitaan olisi noudatettu, ihmishenkiä olisi pelastettu, ja koko covidiskandaali olisi päättynyt nopeasti. 
 
Toisen maailmansodan aikana natsien kauheiden "lääketieteellisten kokeiden" uhreiksi joutuivat pääasiassa juutalaiset. Toisen maailmansodan jälkeen luotiin lääketieteellisiä kokeita koskeva Nürnbergin säännöstö, jotta tällaista ei enää koskaan tapahtuisi. Kuten olemme käsitelleet julkaisussamme Lääkärit Sairaanhoitajat Etiikka ja laki , kokeelliset ruiskutuskampanjat ovat täysin rikollisia ja rikkovat Nürnbergin säännöstön kaikkia näkökohtia. On siis suuri perversio, että Israel on tällä hetkellä maailman pahoinpitelyalttein maa, joka pakottaa nämä tappavat injektiot kansalaisilleen. Kanada on tasapisteissä toiseksi pahempana. 

Tässä tohtori Zelenko puhuu Israelin virkamiesten, kuten terveysministerin, kanssa. Hän on erittäin hyvin perillä asioista, hän ei puhu mitään ja keskustelee kaikesta mahdollisesta, lääketieteestä, historiasta ja hengellisyydestä. 
Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi