Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Zelenko puhuu Israelin virkamiehille covid-injektiokampanjasta.

Intensiivinen ja valaiseva esitys

Johdanto

Newyorkilainen tohtori Zelenko oli yksi ensimmäisistä lääkäreistä, jotka hoitivat potilaita hydroksiklorokiinilla, sinkillä ja atsitromysiinillä. Hänen tuloksensa olivat poikkeuksellisia. Hän pelasti tuhansia ihmishenkiä ja viitoitti tietä muille. Jos hänen ohjeitaan olisi noudatettu, ihmishenkiä olisi pelastettu, ja koko covidiskandaali olisi päättynyt nopeasti. 
 
Toisen maailmansodan aikana natsien kauheiden "lääketieteellisten kokeiden" uhreiksi joutuivat pääasiassa juutalaiset. Toisen maailmansodan jälkeen luotiin lääketieteellisiä kokeita koskeva Nürnbergin säännöstö, jotta tällaista ei enää koskaan tapahtuisi. Kuten olemme käsitelleet julkaisussamme Lääkärit Sairaanhoitajat Etiikka ja laki , kokeelliset ruiskutuskampanjat ovat täysin rikollisia ja rikkovat Nürnbergin säännöstön kaikkia näkökohtia. On siis suuri perversio, että Israel on tällä hetkellä maailman pahoinpitelyalttein maa, joka pakottaa nämä tappavat injektiot kansalaisilleen. Kanada on tasapisteissä toiseksi pahempana. 

Tässä tohtori Zelenko puhuu Israelin virkamiesten, kuten terveysministerin, kanssa. Hän on erittäin hyvin perillä asioista, hän ei puhu mitään ja keskustelee kaikesta mahdollisesta, lääketieteestä, historiasta ja hengellisyydestä. 
Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi