Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Business of Covid - Jakso 5

Detla-huijauksen kumoaminen tohtori Dubén, tohtori Trozzin ja tohtori Hodkinsonin kanssa

Johdanto

Tällä 20 minuutin videolla, joka on nauhoitettu 12. elokuuta 2021, tohtori Sam Dubé puhuu hätälääkärin tohtori Mark Trozzin ja arvostetun patologin tohtori Roger Hodkinsonin kanssa. Tämä näyttöön perustuva haastattelu paljastaa harhaanjohtavaa tietoa ja valheita, joita valtavirran tiedotusvälineet, monet poliitikot ja kansanterveysviranomaiset ovat esittäneet Delta-muunnosta koskevissa uutisissa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi