Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzi puhuu häntä vastaan tehdyistä CPSO:n valituksista

Take Action Kanadan haastattelu

Johdanto

Take Action Canadan Didi Vergados haastattelee tohtori Trozzia CPSO:n häntä vastaan tekemistä tutkimuksista. Huolimatta siitä, että hän keskeytti uransa päivystyslääkärinä ennen kuin hän aloitti uuden toimintansa tutkijana, yleisökouluttajana ja aktivistina, CPSO katsoi, että väärää tietoa sisältävä twiitti, jonka oli kirjoittanut joku, jota hän ei koskaan tavannut tai hoitanut, oikeutti hänen toimintansa. Tästä huolimatta tohtori Trozzi on rohkeasti sitoutunut jatkamaan edunvalvontatyötään, koska hän uskoo korkeampiin lakeihin ja arvostaa maansa hyvinvointia henkilökohtaisen mukavuuden edelle.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi