Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kanadalaiset lääkärit puhuvat Take Action Canada -tapahtumassa

Kanadalaisia lääkäreitä vastaan hyökätään totuuden vuoksi, mutta he puolustavat silti lapsiamme

Johdanto

Tällä videolla olemme käsitelleet viimeisimmät päivitykset siitä, miten ja miksi CPSO (College of Physicians & Surgeons) käynnistää tutkimuksia lääkäreistä, jotka kyseenalaistavat hallituksen politiikat esimerkiksi lukitusten aiheuttamien haittojen, rokotteen turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyvien kysymysten, naamiointimandaattien ja koulujen sulkemisten ympärillä, samalla kun he yrittävät säätää lakeja, jotta heidän ei tarvitsisi tutkia korkean profiilin lääkäreitä, jotka ovat vastuussa Covid-käytäntöjen luomisesta.

Kuulet myös siitä uskomattomasta vahingosta, jota rokotteet aiheuttavat lapsille, ja siitä, miksi nämä lääkärit ja kliinikot jatkavat puhumista huolimatta siitä, mitä se heille henkilökohtaisesti maksaa lastemme ja koko yhteiskunnan terveyden ja turvallisuuden puolesta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi