Tohtori Mark Trozzi

"Kaiken uhalla: lääkäri paljastaa totuuden etulinjassa"

Johdanto

"Tässä tohtori Mark Trozzin haastattelussa keskustelemme totuudesta Covid-pelkokertomuksen takana, jota tiedotusvälineet ovat jatkuvasti esittäneet viimeisten 18 kuukauden aikana. Tohtori Trozzi, kokenut Ontarion päivystyslääkäri, on tunnettu siitä, että hän on mennyt julkisuuteen paljastaakseen etulinjan kokemustensa ja mediassa levitetyn kertomuksen välisen ristiriidan Covid-"tapausten", teho-osaston ylikapasiteetin ja Covid-kuolleisuuden välillä. Liity seuraamme, kun keskustelemme koskettavista kysymyksistä, jotka liittyvät median raportoinnin ja etulinjan todellisuuden väliseen epäsuhtaan, sekä tieteellisen vuoropuhelun ennennäkemättömästä tukahduttamisesta ja eettisten kanadalaisten lääkäreiden vainoamisesta, kun he puhuvat suoraan. Miten tämä vaikuttaa lääkärikunnan uskottavuuteen ja vaikuttaa yleiseen turvallisuuteen tulevaisuudessa?"

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi