Tohtori Mark Trozzi

Covid-"rokotteiden" taustalla oleva tiede ja miksi ne ovat niin vaarallisia.

Tohtori Trozzi haastateltavana Kanadan Take Action -ohjelmassa

Johdanto

Yhdysvalloissa Covid-"rokotteet" aiheuttivat 4,5 kuukaudessa enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet yhteensä viimeisten 17 vuoden aikana. Tässä haastattelussa tohtori Mark Trozzi selittää tieteellisesti, mitä hänen uraauurtava tutkimuksensa on osoittanut meille siitä, miten ja miksi nämä rokotteet vammauttavat ja tappavat ihmisiä. Tohtori Trozzi on motivoitunut ja hänellä on kiire saada tämä tieto julki, koska nyt Big Pharma, WHO ja niiden poliittiset toimijat ympäri maailmaa ovat kääntäneet kampanjan lapsia vastaan. Huolimatta siitä, että covid-virus ei aiheuta lapsille ja nuorille aikuisille suunnilleen mitään vaaraa ja että injektiot ovat osoittautuneet hyvin vaarallisiksi, lapsille annetaan nyt pistoksia massoittain samalla kun hallitukset kieltävät heidän vanhemmiltaan oikeuden vastustaa niitä.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi