Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Covid-"rokotteet"; Kuinka vaarallisia ne ovat?

Perusteellinen tutkimus länsimaissa käytettyjen Covid-"rokotteiden" taustalla olevasta tieteestä.

Johdanto

Tohtori Trozzin merkitykselliset ennakkojulkaisut

Tämä EI ole rokote 🔗.

Edellisessä artikkelissa ja videolla olemme todenneet, että ruiskut, joita mainostetaan ja jopa pakotetaan ihmisille, eivät ole rokotteita.

Lääkärit Sairaanhoitajat Etiikka ja laki 🔗

Edellisessä artikkelissa ja videolla olemme todenneet, että mainostetut ja jopa ihmisille pakotetut injektiot eivät ole rokotteita.

Numeroiden osalta

Nyt kun näitä injektioita on annettu uhreille kaikkialla maailmassa, olemme todistamassa tuhoisia tuloksia. Yhdysvalloissa Covid-"rokotteet" aiheuttivat 4,5 kuukaudessa enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet yhteensä 17 vuoden aikana. (Katso kuva 1). Jopa pelkästään tarkastelemalla rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmää (Vaccine Adverse Events Reporting System) (VAERS) tietojen perusteella havaitsimme, että pelkästään vuoden 2021 ensimmäiset viisi kuukautta tuottivat 5-19 kertaa enemmän tietoja rokotteen haittavaikutuksista kuin mikään edeltävä kuukausi. koko vuosi (Katso kuva 2). Tässä on linkki hallituksen VAERS-tietoihin: https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

Covid Tilastot

Rokotekampanjoiden alkamista on seurannut sairauksia ja kuolemantapauksia kaikkialla maailmassa. Kuten tulemme tutkimaan, monet injektioiden varhaisista haittavaikutuksista muistuttavat kovidoosia, ja niistä raportoidaan useampina kovidoositapauksina. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että viimeisten puolentoista vuoden aikana monista syistä johtuvat kuolemantapaukset on vääristelty yleisölle kovidien aiheuttamiksi kuolemantapauksiksi, jotta rikollisen kovidien torjuntayrityksen monet osa-alueet, mukaan lukien injektiot, saataisiin toteutettua. Tässä on aikaisempi Trozzin julkaisu, jossa käsitellään tätä aihetta: https://drtrozzi.com/2021/03/how-is-this-a-pandemic/

Kuolemantapaustilastot 42 maasta injektion käyttöönoton jälkeen

Lasten ruiskuttaminen...

Nyt Big Pharma, WHO ja niiden poliittiset toimijat ympäri maailmaa ovat kääntäneet kampanjan lapsia vastaan. Huolimatta siitä, että covid-virus ei aiheuta minkäänlaista riskiä lapsille ja nuorille aikuisille ja että injektiot ovat osoittautuneet hyvin vaarallisiksi, lapsia pistetään nyt massoittain, ja hallitukset kieltävät heidän vanhemmiltaan oikeuden vastustaa sitä.
Asiantuntijat selittävät, miksi rokotteet Covid-19:tä vastaan ovat tarpeettomia ja vaarallisia: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Lääkärit ja vanhemmat haastavat valtion virastoja oikeuteen tämän vuoksi: https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/doctors-parents-sue-hhs-over-covid-19-vaccine….

"Emme ole koskaan nähneet näin paljon haittavaikutuksia minkään rokotteen kohdalla ilman, että FDA olisi ryhtynyt toimiin", totesi America's Frontline Doctors -järjestön lastenlääkärijohtaja Angelina Farella lausunnossaan. "Rotavirusrokote vedettiin pois markkinoilta 15 ei-tappavan sivuvaikutuksen vuoksi, ja sikainfluenssarokote vedettiin pois markkinoilta 25 kuolemantapauksen vuoksi. Mutta nyt CDC:n omien tietojen mukaan kuolemantapaukset ovat lisääntyneet 12 000 prosenttia näiden rokotteiden myötä, ja silti puhutaan yhä niiden antamisesta lapsillemme."

Jossain vaiheessa meidän normaalien ihmisten on alettava miettiä: "Onko tämän tarkoitus vahingoittaa meitä, ja miksi se pakotetaan meille?".
Erittäin uskottavat tiedemiehet, lääkärit ja akateemikot käyttävät termejä kuten "bioase" kuvaamaan näitä injektioita. Asiantuntijat kuvaavat covid-kampanjaa seuraavilla termeillä: "kansanmurha, eugeniikka ja väestön vähentäminen". "

Tässä viisi erittäin pätevää lääketieteen asiantuntijaa käy syvällistä keskustelua kokeellisten injektioiden pätevyydestä bioaseina:

Globaali väestökato?

Useimpien meistä on vaikea käsittää tätä. Onko olemassa vaikutusvaltaisia ihmisiä, jotka harkitsisivat tai suunnittelisivat tällaista pirullista suunnitelmaa? Geopolitiikkaan perehtynyt ja Bilderberg-ryhmästä tietoinen lukija löytää tämän vuoden 1981 lainauksen, jonka monet yhdistävät Bilderbergin jäsen Jacques Attaliin. Attali toimi presidentti François Mitterrandin neuvonantajana vuosina 1981-1991 ja oli Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin ensimmäinen johtaja vuonna 1991.

" Tulevaisuudessa on löydettävä keino väestön vähentämiseksi. Aloitamme vanhuksista, sillä heti kun he ylittävät 60-65 vuoden iän, ihmiset elävät kauemmin kuin tuottavat, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Sitten heikot, sitten hyödyttömät, jotka eivät auta yhteiskuntaa, koska heitä tulee aina olemaan enemmän, ja ennen kaikkea lopulta tyhmät. Eutanasia kohdistuu näihin ryhmiin; Eutanasian on oltava olennainen väline tulevaisuuden yhteiskunnissamme, kaikissa tapauksissa. Emme tietenkään voi teloittaa ihmisiä tai rakentaa leirejä. Pääsemme heistä eroon saamalla heidät uskomaan, että se on heidän omaksi parhaakseen. Ylikansoitus, ja enimmäkseen hyödytön, on asia, joka on taloudellisesti liian kallis. Myös sosiaalisesti on paljon parempi, kun ihmiskoneisto tulee toimeen. äkillisesti pysähtyy kuin että se heikkenee vähitellen. Emme myöskään pysty testaamaan miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä. älykkyyttä, siitä voitte olla varmoja! Me löydämme tai aiheutamme jotain pandemian, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin, todellisen talouskriisin tai ei, jonkinlaisen virus, joka vaikuttaa vanhoihin tai lihaviin, sillä ei ole väliä, heikot tulevat olemaan pelokkaat ja tyhmät uskovat siihen ja pyrkivät siihen. ja hakeutuvat hoitoon. Me olemme varmistaneet, että hoito on olemassa, hoito, joka on ratkaisu. Idioottien valinta sitten hoituu itsestään: Te menette itse teurastukseen."

Tässä on luettelo Bilderbergin jäsenistä, jossa Jacques Attali on mukana Ranskassa: https://newmillenniumexplorer.wordpress.com/2010/06/18/bilderberg-group-members-list/

Kaksi kuuluisaa nukkemestaria

Ensinnäkin Bill Gatesilla on henkilökohtainen ja sukuhistoria eugeniikan filosofian parissa; hän pyrkii omasta valtavasta hiilijalanjäljestään huolimatta vähentämään maailmanlaajuisia hiilidioksidipäästöjä vähentämällä maailman väestöä ja kampanjoi ympäri maailmaa edistääkseen vahingoittamistamme rikollisen covid-yrityksen monilla osa-alueilla, mukaan lukien injektiot.

Tapaa Bill Gates: https://www.bitchute.com/video/DSvhPnUgyz8/

Toiseksi Anthony Fauci on tullut kuuluisaksi johtaessaan virallista hallituksen tartuntatautivastausta Yhdysvalloissa. Hän on lääkäri-tieteilijä ja immunologi, joka toimii Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatauti-instituutin johtajana ja presidentin lääketieteellisenä pääneuvonantajana. Hän on käyttänyt asemaansa varmistaakseen toimintakyvyn parantamiseen tähtäävän tutkimuksen rahoituksen. Toimintakyvyn parantamiseen tähtäävässä tutkimuksessa viruksista tehdään vaarallisempia.

Tässä on tohtori Steve Turleyn video, jossa tämä paljastetaan: https://www.bitchute.com/video/IM14wkkUoBI/

Tässä on mielenkiintoinen keskustelu senaattori Rand Paulin ja Anthony Faucin välillä: https://www.bitchute.com/video/OGeusITiZjYT/

Johdannon loppu. Voisivatko nämä olla bioaseita?

Tutkittuani satoja tunteja covid-"rokotteita" ja keskusteltuani perusteellisesti muiden lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, haluan jakaa kanssanne lisää näihin injektioihin liittyvää tiedettä. Onko järkevää pohtia kysymystä: "Ovatko nämä injektiot bioaseita?" Toisin sanoen "onko niiden tarkoituksena todella vahingoittaa tai tappaa meitä?". Olkaa tervetulleita keskustelemaan tästä kysymyksestä muiden kanssa alla olevassa kommenttiosiossa.

Tieteen tarkastelu

Tutkittuani satoja tunteja covid-"rokotteita" ja keskusteltuani perusteellisesti muiden lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, haluan jakaa kanssanne lisää näihin injektioihin liittyvää tiedettä. Onko järkevää pohtia kysymystä: "Ovatko nämä injektiot bioaseita?" Toisin sanoen "onko niiden tarkoituksena todella vahingoittaa tai tappaa meitä?". Olkaa tervetulleita keskustelemaan tästä kysymyksestä muiden kanssa alla olevassa kommenttiosiossa.

Injektioissa olevat asiat

 • Patentoitu muunnettu viruksen geneettinen materiaali: lähetti- RNA tai kaksisäikeinen DNA. jotka koodaavat piikkiglykoproteiinia, joka muistuttaa koronaviruksen SGP:tä. Moderna ja Pfizer sisältävät lähetti- RNA:ta, kun taas Astrazeneca ja Johnson and Johnson sisältävät DNA:ta. 
 • a) Moderna ja Pfizer: lipidin nanohiukkaset jotka ovat troijalaisia hevosia, joiden avulla patentoidut muunnetut viruksen geenit saadaan lähetin-RNA:na ihmissoluihin, jopa veriaivoesteen läpi ja aivosoluihin.
  b) Astezenica ja Johnson and Johnson: käyttävät DNA:ta mRNA:n sijasta ja erilaista troijalaista hevosta, joka on adenovirus jotka on muunnettu siten, että patentoidut muunnetut virusgeenit kulkeutuvat koehenkilöiden soluihin. (nämä aiheuttavat enemmän veren hyytymistä kuin nanopartikkelityyppiset injektiot, ainakin aluksi).
  c) Novavax: piikkiglykoproteiini ja proteiiniadjuvantti. (ei käytössä ja sitä käsitellään tässä vain vähän).
 • Polyetyleeniglykoli. Modernan ja Pfizerin nanohiukkaset sisältävät erilaisia lipidejä, kuten kolesterolia ja polyetyleeniglykolia (etyleeniglykolin polymeeri, jota on autojen jäätymisenestonesteessä). Tämän on raportoitu olevan tarpeen lipidikapselien troijalaisvaikutuksen aikaansaamiseksi. Joillakin ihmisillä on haitallisia immuunireaktioita PEG-yloidyloiduille nanobiofarmaseuttisille valmisteille, joihin liittyy anti-PEG-vasta-aineita.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32745496/
 • Eräiden Pfizerin injektioiden väitetty mutta vahvistamaton ainesosa voi olla mNeonGreen. Käynnissä on oikeuskäsittely, jossa Allele Biotechnology and Pharmaceuticals, Inc. syyttää Pfizeria siitä, että se on loukannut sen mNeonGreen-patenttia, joka on bioluminesenssimarkkeri, jota Pfizer on heidän mukaansa sisällyttänyt injektioihinsa. Lokakuussa 2020 päivätyssä valituksessaan ne syyttävät Pfizeria siitä, että se loukkaa Allelen Yhdysvaltain patenttia, joka kattaa tämän "merkin", jota käytetään rokotteen jäljittämiseen potilaan veressä. https://www.ipwatchdog.com/2021/02/12/pfizer-rejects-accusations-infringed-covid-19-vaccine-assay-technology/id=129974/
 • Mysteeriset ainesosat? Emme tiedä, mitä injektioissa on, joka saa magneetit tarttumaan ihmisten pistoskohtiin ja osoittaa itse magneettista polariteettia. https://www.bitchute.com/video/ckuA6w9r13zD/
 • Erilaiset muut yksinkertaiset kemikaalit ja säilöntäaineet.  

Elimistö tekee vasteena injektioille.

Messenger RNA

Oxford-Astrazenecan ja Johnson and Johnsonin "rokotteiden", jotka sisältävät DNA:ta, tapauksessa tämän DNA:n on päästävä koehenkilöiden solujen ytimiin ja transkriboitava siellä lähetti- RNA:n tuottamiseksi. Pfizerin ja Modernan injektiot alkavat lähetti- RNA:sta.

Spike Glykoproteiini

Patentoitu kahden alayksikön proteiini, jota kutsutaan modifioiduksi koronaviruksen piikkiglykoproteiiniksi ja jota koehenkilöiden solut tuottavat ja erittävät patentoidun viruksen DNA:n ja lähetti- RNA:n perusteella. (poikkeuksena Novovax, joka sisältää suoraan piikkiglykoproteiinia). Tätä luonnotonta SGP:tä esiintyy koehenkilöiden verenkierrossa muutaman päivän kuluessa ensimmäisestä injektiosta. Ajoitus mRNA-injektioiden jälkeen: Spike-glykoproteiinien molemmat alayksiköt esiintyvät plasmassa yhden päivän kuluessa, huippuarvot saavutetaan 5 päivän kuluttua, ja niitä ei voida havaita veressä 14 päivään mennessä (mikä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä ei olisi monissa ihmiskudoksissa, joissa sitä on tuotettu).

Vasta-aineet

Useita vasta-aineita, joita koehenkilöiden immuunijärjestelmä valmistaa vastauksena patentoituun vieraaseen piikkiglykoproteiiniin, jota koehenkilöiden omat solut tuottavat. Vastauksena SGP:hen tuotetut vasta-aineet lisääntyvät verenkierrossa 1-2 viikon kuluessa injektioista ja säilyvät vähintään kaksi kuukautta. Nämä luonnottomat vasta-aineet ovat hyvin spesifisiä, eivätkä ne näin ollen tehoa edes joihinkin patentoidun SARS CoV2 -koronaviruksen hienovaraisiin variantteihin. Verratkaa tätä luonnolliseen immuniteettiin, joka kattaa laajan kirjon hyvin erilaisia koronaviruksia. Valitettavasti luonnottomien erittäin spesifisten vasta-aineiden suuri määrä tukahduttaa luonnolliset epäspesifiset vasta-aineet. Tämä jättää kohteen avoimeksi ja suojaamattomaksi monille koronaviruksille ja niiden hienovaraisille muunnoksille.

Merkityksellinen fysiologia

ACE2-reseptorit

Ihmissolujen ACE2-reseptorit ovat paikkoja, joihin piikkiglykoproteiinit kiinnittyvät. Kun kyseessä on ehjä virus, tämän kiinnittymisen jälkeen tapahtuu fuusio ja viruksen sisältö pääsee soluihin. Pelkän keinotekoisen SGP:n tapauksessa kiinnittyminen reseptoriin on paljon voimakkaampaa, ja se luo solusignaalin, joka vaikuttaa soluun. Tähän kuuluu ACE2-reseptorien "alasäätely" eli niiden määrän väheneminen. Solut kärsivät tästä, koska ACE2-reseptorit palvelevat yleensä tärkeitä terveellisiä toimintoja.
Vaikka lähes kaikissa ihmiskudoksissa on ACE2-reseptorien geneettistä materiaalia ja mRNA:ta, jotkin kudokset ilmentävät näitä geenejä, ja niiden solujen pinnalla on merkittäviä ACE2-reseptoreita. Tässä on hyvä artikkeli tästä:
SARS-koronaviruksen toiminnallisen reseptorin ACE2-proteiinin kudosjakauma. Ensimmäinen askel SARS-patogeneesin ymmärtämisessä. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15141377/
Tässä on keskeinen ote: "...ACE2-proteiinin lokalisaatio ihmisen eri elimissä (suun ja nenän limakalvo, nenänielu, keuhkot, vatsa, ohutsuoli, paksusuoli, iho, imusolmukkeet, kateenkorva, luuydin, perna, maksa, munuaiset ja aivot). Merkittävin löydös oli ACE2-proteiinin pintaekspressio keuhkojen alveoliepiteelisoluissa ja ohutsuolen enterosyyteissä. Lisäksi ACE2:ta esiintyi valtimoiden ja laskimoiden endoteelisoluissa ja valtimoiden sileissä lihassoluissa kaikissa tutkituissa elimissä.
Lisäksi injektion aiheuttama modifioitu SGP sitoutuu kymmenen tai kaksikymmentä kertaa voimakkaammin ACE2-reseptoreihin kuin luonnollinen virus SGP. Pelkkä SGP voi aiheuttaa tautiprosesseja missä tahansa tai kaikissa näissä kudoksissa."

Epäspesifiset luonnolliset vasta-aineet

Epäspesifiset luonnolliset vasta-aineet. Ne tarjoavat laajan ja monipuolisen immuniteetin monia koronaviruksia ja muunnoksia vastaan, mutta niitä tukahduttavat luonnottomat, hyvin spesifiset vasta-aineet, joita tuotetaan vastauksena mRNA-injektion aiheuttamiin piikkiglykoproteiineihin.

Rokotusmaailman huippuasiantuntija tohtori Geert Vanden Bossche, DMV, PHD, selittää tämän vaaran WHO:lle 12. maaliskuuta 2021 lähettämässään avoimessa kirjeessä:

Injektioiden aiheuttamat haitat

Välittömät haittavaikutukset

 Välittömiä haittavaikutuksia voivat olla allergiset reaktiot yhdelle tai useammalle injektion sisältämälle aineelle. Näihin on sisältynyt anafylaksiaa (vakava, mahdollisesti kuolemaan johtava allerginen reaktio), jonka määrä on viisinkertainen useimpiin rokotteisiin verrattuna: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33558825/

Spike Glykoproteiini aiheuttaa suoria vaikutuksia

Spike-glykoproteiinilla on suoria vaikutuksia erilaisiin ACE2-reseptoria sisältäviin kudoksiin: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/1/36/html

ACE2-reseptoreita on kaikkien elimistön pienten verisuonten endoteelivuoren solujen pinnalla, valtimoiden sileissä lihaksissa kaikissa valtimoissa sekä suun ja nenän limakalvojen, nenänielun, keuhkojen, vatsan, ohutsuolen, paksusuolen, ihon, imusolmukkeiden, kateenkorvan, luuytimen, pernan, maksan, munuaisten ja aivojen kudoksissa.
Muunnettu piikkiglykoproteiini sitoutuu ACE2-reseptoreihin kymmenen-kaksikymmentä kertaa voimakkaammin kuin koronaviruksen luonnollinen SGP.
Spike-glykoproteiini aiheuttaa yksinään keuhko- ja verisuonivaurioita:
https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
Hamsterit, jotka altistuvat pelkälle hengitettävälle piikkiproteiinille ilman virusta, saavat keuhkosairauden. Tässä tieteellisessä artikkelissa kuvataan tämän löytämistä ja sen mekanismia. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 (SARS-CoV-2 piikkiproteiini heikentää endoteelin toimintaa ACE 2:n alaregulaation kautta)
Tässä on keskeinen ote:
SARS-CoV-2 (vakavan akuutin hengitystieoireyhtymän koronavirus 2) -infektio perustuu S-proteiinin (Spike-glykoproteiini) sitoutumiseen ACE:hen (angiotensiinikonvertaasientsyymi) 2 isäntäsoluissa. Verisuonten endoteeli voi saada SARS-CoV-2-infektion, joka käynnistää mitokondrioiden reaktiivisten happilajien tuotannon ja glykolyyttisen siirtymän. Paradoksaalista kyllä, ACE2 on suojaava sydän- ja verisuonijärjestelmässä, ja SARS-CoV-1 S-proteiini edistää keuhkovaurioita vähentämällä ACE2:n määrää infektoituneissa keuhkoissa. Tässä tutkimuksessa osoitamme, että S-proteiini yksinään voi vahingoittaa verisuonten endoteelisoluja (EC) alentamalla ACE2:n toimintaa ja siten estämällä mitokondrioiden toimintaa.

Sitä, miten injektiot johtavat veren hyytymiseen ja verenvuotoon, ei täysin ymmärretä, ja siihen voi liittyä useita tekijöitä, kuten SGP:n suorat vaikutukset sekä vasta-aineet.
Yksi aiheuttajamekanismi on pienten verisuonten limakalvon vaurioituminen, joka voi johtua viruksesta tai pelkästään piikkiglykoproteiinista. Tämän endoteelin (verisuonten sisäkerroksen) vaurioitumisen vaikutuksiin kuuluu veren hyytymisen käynnistyminen.
Myrkylliset piikkiglykoproteiinit vaikuttavat voimakkaasti myös verihiutaleisiin, jotka ovat välttämättömiä veren hyytymiselle.
Toinen veren hyytymishäiriöitä aiheuttava mekanismi näyttää johtuvan elimistön injektioiden seurauksena tuottamien vasta-aineiden ja uhrien verihiutaleiden välisestä vuorovaikutuksesta. Tätä lisää vielä Astrazenica-injektion sisältämä EDTA (rautaa ja kalsiumia sitova tai "kelaattorina" toimiva aine). Näissä tapauksissa veren hyytyminen voi kuluttaa valtavia määriä verihiutaleita, joten uhrilla on samanaikaisesti usein kuolemaan johtavia verihyytymiä ja hän on altis verenvuodolle muualla verihiutaleiden puutteen vuoksi. Vaikka verihyytymien haittavaikutus vaikuttaa pahemmalta Astrazenica-injektion yhteydessä, sitä esiintyy myös muiden valmisteiden yhteydessä. Veren hyytyminen voi olla taustalla oleva patologia seuraavissa tapauksissa: sydänkohtaukset; aivohalvaukset; tappavat verihyytymät keuhkoissa sekä mikroskooppiset verihyytymät keuhkoissa, jotka voivat jäljitellä keuhkokuumetta ja jotka voidaan diagnosoida väärin Covid-infektioksi; laskimotromboosit; tuhoisat laajat verihyytymät aivojen suurissa laskimosuonissa; sekä monet muut oireet, kuten päänsärky, pahoinvointi, oksentelu ja hematooman kaltaiset "ihottumat" koko kehossa, jotka voivat viitata tromboosiin (veren hyytymiseen) ja muihin vakaviin poikkeavuuksiin.

Viitteet:

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20210422/scientists-find-how-astrazeneca-vaccine-causes-clots https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Veren hyytymishäiriöiden lisäksi monille injektiohenkilöille on kehittynyt verenvuotohäiriöitä, kuten epänormaalia ja vaihdevuosien jälkeistä emätinverenvuotoa, nenäverenvuotoa ja tuhoisia aivoverenvuotoja.
https://govbanknotes.wordpress.com/2021/02/18/young-nurse-suffers-from-hemorrhage-and-brain-swelling-after-second-dose-of-pfizers-covid-19-vaccine/
https://www.foxnews.com/health/woman-in-japan-dies-of-brain-hemorrhage-after-receiving-covid-19-vaccine-no-link-to-jab-determined

Ajattele tätä lainausta artikkelista "Asiantuntijat selittävät, miksi rokotteet Covid-19:tä vastaan ovat tarpeettomia ja vaarallisia", jonka on kirjoittanut Doctors for Covid Ethics: https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true
Vastoin väitteitä, joiden mukaan rokotuksen jälkeiset verihäiriöt ovat "harvinaisia", monet yleiset rokotteen haittavaikutukset (päänsärky, pahoinvointi, oksentelu ja hematooman kaltaiset "ihottumat" koko kehossa) voivat viitata tromboosiin ja muihin vakaviin poikkeavuuksiin. Lisäksi rokotteen aiheuttamat diffuusit mikrotromboosit keuhkoissa voivat jäljitellä keuhkokuumetta, ja ne voidaan diagnosoida väärin COVID-19:ksi. Tällä hetkellä tiedotusvälineissä huomiota saavat hyytymistapahtumat ovat todennäköisesti vain "valtavan jäävuoren huippu" [34] - Rokotteet eivät ole turvallisia.

Epänormaali kohdun verenvuoto naisilla voi johtua paitsi SGP:n ja vasta-aineiden vaikutuksista vereen ja pieniin verisuoniin myös vaikutuksista hormoneihin ja kohdun kudoksiin, joissa on Syncytin-1-nimisiä proteiineja, jotka ovat jossain määrin samankaltaisia SGP:n kanssa ja joita luonnottomat vasta-aineet voivat siten vahingoittaa (autoimmuunivaikutus). Jotkut pelkäävät, että tämä voi aiheuttaa naisille autoimmuunisairauden, joka johtaa heidän pysyvään steriloitumiseensa. Tarvitaan lisää tutkimusta, mutta kuka täysjärkinen nainen ilmoittautuisi vapaaehtoisesti tähän kokeeseen?
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/
LÄÄKÄRIT, MUKAAN LUKIEN PFIZERIN ENTINEN HENGITYSTIEASIOIDEN VARATOIMITUSJOHTAJA JA TIETEELLINEN PÄÄNEUVONANTAJA, JÄTTÄVÄT VETOOMUKSEN - COVID-ROKOTE VOI OLLA YHTEYDESSÄ HEDELMÄTTÖMYYTEEN
https://fromthetrenchesworldreport.com/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/277390

Glykoproteiinien irtoaminen

Spike Glykoproteiinin irtoaminen pistoskohteista, jolloin muut sairastuvat.
Lisäksi "rokotettujen" henkilöiden yhteyshenkilöillä, jotka eivät ole itse saaneet injektioita, on esiintynyt useita haittavaikutuksia, kuten verenvuotoa. Tämä johtuu lähes varmasti siitä, että SGP:t ovat irronneet pistoksen saaneista henkilöistä, saastuttaneet ja vaikuttaneet heidän perheeseensä tai yhteyshenkilöihinsä, jotka muuten olisivat olleet kunnossa. Tähän on kuulunut nenän verenvuotoa pistoksen saaneiden lapsilla ja emättimen verenvuotoa pistoksen saaneiden puolisoilla.
Tämä tuo esiin toisen surullisen ja yllättävän mahdollisuuden, nimittäin sen, että ihmiset, joille on pistetty näitä covid-"rokotteita", voivat olla "uusia spitaalisia" ja aiheuttaa terveysriskin terveille ihmisille, joita ei ole pistetty ja jotka ovat kosketuksissa heidän kanssaan.
COVID-rokotetut ihmiset voivat "irrottaa" piikkiproteiineja ja vahingoittaa rokottamattomia ihmisiä
https://christiansfortruth.com/confirmed-covid-vaccinated-people-can-shed-spike-proteins-and-harm-the-unvaccinated/
ks. Pfizerin oman asiakirjan s. 69: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf
https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated

https://thenewamerican.com/covid-vaccine-shedding-hurting-unvaxed-dr-lee-merritt-explains/ COVID-rokotteen irtoaminen vahingoittaa rokottamattomia? Tohtori Lee Merritt selittää
Tässä The New American -lehden vanhemman päätoimittajan Alex Newmanin haastattelussa kuuluisa entinen sotilaslääkäri ja bioaseiden asiantuntija tohtori Lee Merritt esittää ajatuksiaan viimeaikaisista väitteistä, joiden mukaan rokotetut henkilöt saattavat "vuodattaa" piikkiproteiineja tai muuta sellaista, joka vahingoittaa rokottamattomia ihmisiä - erityisesti naisia.

Auto-immuunisairaus

Autoimmuunisairaudet ovat sairauksia, joissa immuunijärjestelmä hyökkää joitakin omia kudoksia vastaan. Klassisia esimerkkejä tästä ovat nivelreuma, jossa potilaat muodostavat vasta-aineita ja immuunivasteen omia rustojaan vastaan, ja Guillain-Barre, sairaus, jossa potilaan immuunijärjestelmä hyökkää omia hermojaan vastaan. Autoimmuunisairaus on aina riski rokotteiden aiheuttamissa immuunivasteissa, ja Guillain-Barre on yksi yleisimmistä tällaisista sivuvaikutuksista. Covid-geeniterapiassa on kuitenkin kohonnut taso ja spektri mahdollisen autoimmuunisairauden kannalta. Injektiohenkilöiden solut tuottavat itse muunnettua viruksen piikkiglykoproteiinia, jota vastaan heidän elimistönsä tuottaa vasta-aineita. Näin ollen on olemassa vakava riski, että vasta-aineet kohdistuvat koehenkilöiden moniin SGP:tä tuottaviin kudoksiin. Tämä aiheuttaa uuden autoimmuunisairauden riskin, joka koskee monia kudoksia ja elimiä. Lisäksi joissakin ihmisen kudoksissa on soluja, jotka muistuttavat SGP:tä. Tämä lisää autoimmuunisairauksien riskiä entisestään. Yksi esimerkki tästä on Syncytin-1, joka on tärkeä proteiini lisääntymiskudoksessa. Tätä käsitellään myöhemmin tässä artikkelissa hedelmättömyysriskin osalta.

Luonnollisten epäspesifisten vasta-aineiden tukahduttaminen

Epäspesifisten luonnollisten vasta-aineiden tukahduttaminen, jotka suojaavat monilta eri viruksilta, myös monilta koronaviruksilta. Kuten edellä on jo mainittu, injektion aiheuttamat vasta-aineet ovat erittäin spesifisiä ja kohdistuvat vain kapeaan joukkoon koronaviruksia. Näin ollen injektioiden ennustetaan jättävän koehenkilöt vaille epäspesifisiä vasta-aineita ja vahvaa luonnollista immuniteettia monia erilaisia virusinfektioita vastaan. Tämä tarkoittaa, että pistetyt koehenkilöt ovat alttiimpia monille koronaviruksille ja uusille muunnoksille. Katso tohtori Geert Vanden Bosschen avoin kirje WHO:lle: 

https://fos-sa.org/2021/03/12/open-letter-to-the-who-immediately-halt-all-covid-19-mass-vaccinations-geert-vanden-bossche-dmv-phd/

Vasta-aineesta riippuvainen taudin voimistuminen

COVID-19-rokotteet, jotka on suunniteltu tuottamaan neutraloivia vasta-aineita, voivat herkistää rokotteen saajat vakavammalle taudille kuin jos heitä ei olisi rokotettu. Vuonna 2012 tehtiin eläimillä kokeita useilla erilaisilla kokeellisilla SARS C0V1 -koronavirusrokotteilla. Rokotteet saivat eläimet tuottamaan vasta-aineita koronavirusta vastaan, mutta kun niitä altistettiin todelliselle koronavirukselle, ne sairastuivat paljon vakavammin ja kuolivat paljon useammin kuin mitä olisi tapahtunut, jos kyseessä olisi ollut yleensä ei-tappava koronavirus.
SARS-koronavirusrokotteilla rokottaminen johtaa keuhkojen immunopatologiaan SARS-viruksen aiheuttaman haasteen yhteydessä. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

Tutkitaan, miten vasta-aineesta riippuvainen tehostaminen, jota kutsutaan myös patogeeniseksi primingiksi ja monilla muilla nimillä, toimii. Neutraloivat vasta-aineet ovat vasta-aineita, joiden pitäisi sitoutua infektioon, tässä tapauksessa koronavirukseen sen SGP:n avulla, ja neutralisoida virus, jotta se ei voi aiheuttaa infektiota. Virukseen kiinnittynyt neutraloiva vasta-aine sitoutuu sitten myös immuunisoluihin, joiden on tarkoitus nielaista virus, tuhota se ja hävittää se. Huolestuttavaa on kuitenkin se, että kuten kaikissa aiemmin eläimillä testatuissa koronavirusrokotteissa, vasta-aineet eivät ole optimaalisia eivätkä neutraloi virusta, joten sen sijaan vasta-aineet auttavat saamaan elinkelpoisen viruksen immuunijärjestelmän fagosytoosista vastaaviin soluihin, joissa se tartuttaa ne. Kun useammat solut saavat tartunnan, ne tuottavat enemmän virusta, mikä aiheuttaa lisää näitä suboptimaalisia vasta-aineita, jotka saavat elinkelpoiset virukset yhä useampiin immuunijärjestelmän soluihin. Se on lumipallo ja pahenee jokaisen injektion ja jokaisen infektion jälkeen.

Tätä saattaa vaikeuttaa entisestään se, että piikkiglykoproteiinia on kaikkialla elimistössä soluissa, jotka tuottavat niitä vastauksena "rokotteen" mRNA:han. Huolena on, että vasta-aineet, joita tuotetaan joko vastauksena indusoituun immuunivasteeseen tai tulevan koronavirustartunnan laukaisemina, kohdistuvat omiin soluihin kaikkialla kehossa. Tämä ei ainoastaan aiheuta suurta riskiä autoimmuunisairauksille, vaan se voi myös edistää syvää ja hajanaista tulehdusta koko kehossa, mikä lisää vasta-aineista riippuvaista koronavirustartunnan voimistumista. Tämä lisää paljon tulehdusta koko uhrin kehossa.

Koko kehossa vallitsevaa syvää tulehdustasoa kuvataan joskus sytokiinimyrskyksi, koska siinä on paljon sytokiinien tulehduskemikaaleja. Seurauksena voi olla septinen sokki ja kuolema.
Kun eläimet kohtasivat todellisen koronaviruksen, vuonna 2012 tehdyissä koronavirusrokotekokeissa eläimet sairastuivat paljon vakavammin ja kuolivat runsaasti. Niiden ruumiinavauksissa havaittiin poikkeavuuksia, kuten syviä tulehduksellisia muutoksia keuhkoissa, joissa esiintyi runsaasti eosinofiileiksi kutsuttuja immuunisoluja.

Kuten kaikkien aikaisempien koronavirusrokoteyritysten eläimet, "rokotteet" ja niiden aiheuttamat vasta-aineet voivat tehdä tulevista koronavirusinfektioista paljon vakavampia kuin ne olisivat luonnostaan olleet, jopa kuolemaan johtavia.
Doctors for Covid Ethics kuvaa tätä artikkelissaan Asiantuntijat selittävät, miksi rokotteet Covid-19:tä vastaan ovat tarpeettomia ja vaarallisia:
"Immunologisen alkuvaiheen vuoksi hyytymis- ja verenvuotoriskien sekä muiden haittatapahtumien voidaan odottaa lisääntyvän jokaisen uusintarokotuksen ja jokaisen välivaiheen koronavirusaltistuksen myötä. Ajan mittaan, olivatpa ne sitten kuukausia tai vuosia [35], tämä tekee sekä rokotuksesta että koronaviruksista vaarallisia nuorille ja terveille ikäryhmille, joille ilman rokotusta COVID-19 ei aiheuta merkittävää riskiä."
https://johnplatinumgoss.com/2021/05/01/experts-explain-why-vaccines-against-covid-19-are-unnecessary-and-dangerous/amp/?__twitter_impression=true

Lisätietoja Doctors for Covid Ethics -materiaalista: https://doctors4covidethics.org/blog/

Miettikää, kuinka perverssi tämä skenaario on: hallitukset, suuret lääkeyhtiöt ja tiedotusvälineet huijaavat ihmisiä saamaan vaarallisen kokeellisen injektion, joka on tarkoitettu lähinnä kuolemaan johtamattomaan flunssaan, ja näillä ihmisillä on nyt vakavia ja jopa kuolemaan johtavia kokemuksia tulevista flunssista. Näin kävi koe-eläimille, ja siksi koronavirusrokotteista luovuttiin.

Vastaavanlainen vasta-aineesta riippuvainen taudin voimistuminen on havaittu kokeissa, joissa RSV-rokotteita on käytetty lapsilla, ja kokeet ovat johtaneet kuolemaan. https://beforeitsnews.com/agenda-21/2021/01/professor-dolores-cahill-why-people-will-start-dying-a-few-months-after-the-first-mrna-vaccination-2811.html
Varoitetaan, että tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset, jotka ovat saaneet pistoksen, voivat myöhemmin sairastua vakavaan ja jopa kuolemaan johtavaan tautiin seuraavan kylmän kauden aikana. Erityisen huolestuttavaa on se, että tämä saatetaan merkitä virheellisesti "covid-19:ksi" ja ajaa vielä enemmän ihmisiä niin sanottujen "rokotteiden" pariin sen sijaan, että heidät ajettaisiin pois, kuten pitäisi.
Muita termejä vasta-aineesta riippuvaiselle tehostamiselle ovat: "AD-vaste, patologinen alustus, immuunijärjestelmän alustus ja immuunijärjestelmän superalustus".
PROFESSORI DOLORES CAHILL: MIKSI IHMISET ALKAVAT KUOLLA MUUTAMAN KUUKAUDEN KULUTTUA ENSIMMÄISESTÄ MRNA-ROKOTUKSESTA https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

Ruumiinavauksissa voitaisiin erottaa toisistaan virusinfektio, joka aiheuttaa hengitystieinfektion, ja immuunivaste covidille, joka aiheuttaa diffuusin immuunihyökkäyksen koehenkilöiden kudoksiin koko kehossa, koska ne tuottavat ja kantavat SGP:tä.
Tätä vasta-aineesta riippuvaisen tehostumisen riskiä ei kerrota koehenkilöille. Tämä on jälleen yksi Nürnbergin säännöstön rikollinen rikkomus tässä maailmanlaajuisessa injektiokampanjassa. Tässä tutkijat päättelevät, että koehenkilöille olisi pitänyt selvästi kertoa, että injektio voi pahentaa tulevia koronavirustartuntoja eikä parantaa niitä. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/
Tässä on ote heidän päätelmistään: "Erityisestä ja merkittävästä COVID-19:n aiheuttamasta vaarasta olisi pitänyt ja pitäisi kertoa näkyvästi ja riippumattomasti rokotetutkimuksissa tällä hetkellä mukana oleville tutkimushenkilöille sekä tutkimuksiin rekrytoitaville henkilöille ja tuleville potilaille rokotteen hyväksymisen jälkeen, jotta täytettäisiin lääketieteellisen etiikan normi, jonka mukaan potilaan on ymmärrettävä tietoon perustuvaa suostumusta varten."

Rokotuskampanjoiden seurauksena syntyy viruksen muunnelmia. Vasta-aineiden välityksellä tapahtuva valinta.

Termiä "vasta-aineista riippuvainen tehostuminen" on käytetty myös kuvaamaan ilmiötä, jossa näiden injektioiden antaminen massoittain käynnistää hyvin spesifisten vasta-aineiden tuotannon; viruksen hienovarainen vaihtelu johtaa tämän välttämiseen ja siten viruksen varianttien kehittymiseen. Tarkempi ja täsmällisempi termi tälle on "vasta-ainevälitteinen valinta". Nobel-palkittu virologian professori Montagnier kuvailee rokotuskampanjoita "mahdottomaksi virheeksi" ja selittää, että "rokotukset aiheuttavat variantteja".
https://www.sify.com/news/mass-vaccination-during-pandemic-historical-blunder-nobel-laureate-news-national-vfzmOvddfbagj.html

Immunosuppressio

Immuunijärjestelmän tukahduttaminen rokotteisiin reagoitaessa on yleinen huolenaihe. Usein kuulemme, että ihmiset sairastuvat esimerkiksi influenssarokotuksen jälkeen. Tämä vaikutus saattaa selittää monet raportit vyöruusun puhkeamisesta koehenkilöillä covid-injektioiden jälkeen. Vyöruusu on vakava ja kivulias ihottuma, joka johtuu aiemmin lepotilassa olleen varicella zoster -viruksen aktivoitumisesta potilaiden ääreishermon ganglioissa (paikka, jossa aivoista tulevat hermot yhdistyvät ihon tai muiden päätepisteiden hermoihin). 

Tutkimus: Vyöruusu tai herpes zoster -rokote voi aktivoitua uudelleen.

https://fox2now.com/news/national/study-some-covid-vaccines-may-reactivate-shingles-or-herpes-zoster/

Erilaiset neurologiset ongelmat, joita voi esiintyä varhain

Monissa raporteissa on raportoitu monenlaisista neurologisista häiriöistä, jotka ilmenevät päivistä viikkoihin injektioiden jälkeen.
Tohtori Charles Hoff BC:stä Kanadasta havaitsi useita neurologisia häiriöitä potilailla, jotka saivat kokeellisia injektioita. Hän kertoi aidosta huolestuneisuudestaan julkisuuteen, ja sen jälkeen BC:n hallitus ja Brittiläisen Kolumbian lääkäreiden ja kirurgien kollegio ovat vainonneet häntä. Tässä tohtori Hoff puhuu rohkeasti ääneen: https://www.bitchute.com/video/ZPCQ28sfOxgi/

Eri mekanismit voivat vaikuttaa siihen, että koehenkilöille kehittyy neurologisia häiriöitä covid-injektioiden jälkeen. Verihyytymät pienissä verisuonissa, jotka kuvattiin hyvin edellä, ovat todennäköisesti osallisena monien näiden aivohalvauksen kaltaisten tapahtumien aiheuttajana. Koska vaurioita ja verihyytymiä tapahtuu monissa pienissä verisuonissa, diagnostiset testit, kuten tietokonetomografia, eivät välttämättä näytä aivohalvauksen kuvioita, kuten ne näkyisivät, kun kyseessä ovat suuremmat verisuonet. Mikroskooppisen pienen verisuonen hyytyessä aivosolujen verenkierto kuitenkin katkeaa, ja vahinko on todellinen.
Nanohiukkasten vaikutus neurologisiin vaurioihin:
MRNA-cocktailia sisältävät nanohiukkaset voivat ylittää veri-aivoesteen. Tämä on epätavallista ja huolestuttavaa. On hyvin arvaamatonta, mitä tapahtuu, kun aivosoluissa on aktiivista piikkiglykoproteiinia koodaavaa virusperäistä geneettistä materiaalia, mutta se voisi varmasti auttaa selittämään niin monet injektioiden jälkeen raportoidut keskushermosto- ja neurologiset häiriöt. Myös itse nanohiukkasten vaikutusta aivoissa ei tunneta, ja se voi olla suoraan vaikuttamassa näiden injektioiden aiheuttamiin neurologisiin häiriöihin.
Nanohiukkaset itsessään aiheuttavat hermomyrkyllisyyttä, jopa istukan esteen läpi syntymättömiin lapsiin. Sekä injektiohenkilöt että heidän syntymättömät lapsensa kärsivät aivosoluvaurioista. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29610530/
Nanohiukkastutkimus on myös monipuolista, ja siihen kuuluu jopa nanohiukkasia, jotka käyttävät sähkömagneettisia ilmiöitä hermosolujen (aivosolujen) kanssa. https://medium.com/the-shadow/nanoparticles-on-my-mind-783403fb17af

https://www.nature.com/articles/s41565-019-0521-z#Abs1 Kohdennettujen hermopiirien etäohjattu kemomagneettinen modulaatio

Miamin yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun DARPA:n rahoittama ryhmä, jota johtaa professori Sakhrat Khizroev. He ovat keksineet tavan käyttää nanohiukkasia aivojen "puhutteluun" ilman johtoja tai implantteja. He käyttävät "uudenlaista ultrapienten yksiköiden luokkaa, joita kutsutaan magnetosähköisiksi nanohiukkasiksi (MENP)", tunkeutuakseen veri-aivoesteen läpi... "Kun MENP:t ovat aivojen sisällä ja neuronien vieressä, voimme stimuloida niitä ulkoisella magneettikentällä, ja ne puolestaan tuottavat sähkökentän, jonka kanssa voimme puhua ilman johtoja", professori Khizroev selitti.
DARPA on rahoittanut tätä osana seuraavan sukupolven ei-kirurgista neuroteknologiaa (N3) -ohjelmaa (tunnetaan myös nimellä BrianSTORMs), jonka päämääränä on "kehittää suorituskykyisiä, kaksisuuntaisia aivo- ja koneliitäntöjä liikuntakykyisille palveluksessa oleville henkilöille".
DARPA on Defense Advanced Research Projects Agency. Se on Yhdysvaltain puolustusministeriön tutkimus- ja kehitysvirasto, joka vastaa sotilaskäyttöön tarkoitetun uuden teknologian kehittämisestä.
Jotkut epäilevät, että covid-injektioissa olevat nanohiukkaset helpottavat kykyä käyttää 5G:tä koehenkilöihin vaikuttamiseen tai niiden hallintaan. On ainakin mielenkiintoista, että monissa paikoissa, kun kansalaiset olivat vangittuina koteihinsa ensimmäisten lukitusten aikana, heidän kaduilleen asennettiin 5G-mastoja.

Prionitauti

Niiden erilaisten neurologisten häiriöiden lisäksi, joita näemme jo nyt näiden injektioiden uhreilla, on olemassa vaara, että heille kehittyy toinen hitaiden ja tuhoisien neurologisten häiriöiden luokka, jota kutsutaan "prionisairauksiksi". Prionit ovat soluproteiineja, jotka ovat muuttuneet tautitilaan, jossa väärän muotoiset proteiinit aiheuttavat saman muodonmuutoksen muissa proteiineissa. Nämä prionitaudit vaikuttavat yleensä aivoihin ja muihin neurologisiin kudoksiin. Vuosien kuluessa tämä ketjureaktio aiheuttaa aivojen hidasta rappeutumista. Mikroskoopilla aivokudokseen muodostuu yleensä reikiä, jotka muistuttavat sieniä. Tunnettuja prionisairauksia ovat Creutzfeldt-Jakobin tauti ja hullun lehmän tauti. Prionisairauksiin ei ole parannuskeinoa, ja ne ovat kaikki hitaasti eteneviä kuolemaan johtavia sairauksia.

Syy siihen, miksi ennakoimme mahdollista prionisairautta veri-aivoesteen ylittävien nanopartikkeleiden injektioiden kohteena olevilla henkilöillä, on se, että Pfizerin injektion patentoidun muunnetun lähetti-rna:n geneettinen sekvensointi paljastaa useita geneettisiä sekvenssejä, joita pidetään riskialttiina aiheuttamaan tiettyjen RNA- ja DNA-kuljetusproteiinien taittumista prionimuotoon. Erityinen RNA:ta sitova proteiini on TAR, ja DNA:ta sitovat proteiinit ovat (TDP-43) ja Fused in Sarcoma (FUS).
COVID-19 RNA-pohjaiset rokotteet ja prionitautiriski:
https://principia-scientific.com/covid-19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease/

Naisten terveys, keskenmenot ja sterilisaatio

Kuukautisongelmat, epänormaalit verenvuodot, vaihdevuosien jälkeiset verenvuodot sekä keskenmenot ovat olleet merkittäviä raportoituja "rokotteen" haittavaikutuksia. https://www.visiontimes.com/2021/03/08/covid-19-vaccine-miscarriage-stillbirth-concerns-for-mothers.html
Tähän vaikuttavat todennäköisesti pienet verisuonivauriot ja edellä mainitut verenvuoto- ja hyytymishäiriöt. Lisäksi on olemassa huolenaiheita injektioiden vaikutuksesta hormoniterveyteen ja mahdollisuudesta laukaista autoimmuunireaktio Syncytin-1-proteiinia vastaan, joka on välttämätön istukan terveydelle ja raskauden tukemiselle. Elinikäinen hedelmättömyys on mahdollinen covid-injektion vaikutus. Lisäksi munasarjat ovat yksi niistä elimistä, joihin kertyy eniten myrkyllisiä piikkiglykoproteiineja, joita injektion uhrien omat solut tuottavat.
https://newsrescue.com/doctors-former-pfizer-respiratory-vp-chief-scientific-advisor-file-petition-covid-vaccine-could-be-linked-to-infertility/ LÄÄKÄRIT, MUKAAN LUKIEN PFIZERIN ENTINEN HENGITYSTIEASIOIDEN VARATOIMITUSJOHTAJA JA TIETEELLINEN PÄÄNEUVONANTAJA, JÄTTÄVÄT VETOOMUKSEN - COVID-ROKOTE VOI OLLA YHTEYDESSÄ HEDELMÄTTÖMYYTEEN