Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Naamarit aiheuttavat haittaa

Työhengityssuojainasiantuntija todistaa, että maskit aiheuttavat haittaa

Chris Schaeferin video, jonka on esitellyt tohtori Trozzi.

Toivomme, että Chris Schaeferin yllä oleva video on valaiseva. Hän osoittaa selvästi, miten nykyinen naamiointisairauskäytäntö on vaarallista ihmisten mielen hyvinvoinnille ja terveydelle. Miksi sitten maailman hallitukset ja yritykset määräävät näin huonoja, vaarallisia ja tehottomia käytäntöjä?

Linkit due diligence -tutkimusta varten

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi