Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Trozzi tutkii kanadalaisia kuolintodistuksia ja keskustelee siitä, miten Covid-19:tä pidetään pandemiana.

Kanada: Kanada: Miten tämä on pandemia?

Jos olet tutkinut Wuhanin virusta ja maailmanlaajuista geopoliittista tilannetta, olet todennäköisesti törmännyt eri puolilla maailmaa toimiviin riippumattomiin toimittajiin, jotka ovat tarkastelleet monien maiden vuotuisia kuolemantapaustilastoja ja huomanneet jotain epätavallista. He ovat havainneet, että vaikka maat ovat ilmoittaneet, että vuonna 2020 Covid-19-tautiin kuoli paljon ihmisiä, maiden vuosittaiset kuolemantapausten määrät eivät yleensä ole kasvaneet. Tämä on yllättävää. Emme ole löytäneet uusia syvällisiä parannuskeinoja kaikkiin muihin asioihin, joihin ihmiset kuolevat, kuten vanhuuteen, sydänsairauksiin, syöpään ja keuhkosairauksiin, joten jos nämä asiat jatkuvat tavanomaisesti ja jos on olemassa uusi asia (Covid), joka tappaa paljon ihmisiä, kuolemantapauksia pitäisi olla yhteensä enemmän. Jos näin ei ole, tämä tukee sitä havaintoa, että suuressa osassa maailmaa on pyritty väittämään Covid-19:ää kuoleman syyksi, vaikka väistämättä kuoleman on aiheuttanut jokin muu. Tätä tukevat monet raportit, joista osa löytyy sivustoltamme www.drtrozzi.com.

Tämän havainnollistamiseksi ajatellaan henkilöä, joka on polttanut kaksi askia savukkeita päivässä viidenkymmenen vuoden ajan ja jolle on kehittynyt vaikea keuhkoahtaumatauti (COPD, Chronic Obstructive Pulmonary DIsease). Hän on hyvin hauras, hengästyy, tarvitsee lukuisia lääkkeitä selviytyäkseen ja elää lisähapen avulla. Mikä tahansa hengitystiehaaste voi dramaattisesti pahentaa heidän tilaansa ja jopa nopeuttaa heidän kuolemaansa. Tällainen haaste voi olla pölyn tai muun ärsyttävän aineen hengittäminen, vilustuminen tai jopa sään muutos. Kun joku tässä tilanteessa kuolee, kuolinsyy on keuhkoahtaumatauti, tai jos niin haluatte, "vuosien tupakointi". Kuoleman syynä ei pidetä pölyä, flunssaa tai sään muutosta, vaikka nämä asiat ovatkin saattaneet olla se sananlasku "oljenkorsi, joka katkaisi kamelin selän". Kuitenkin viime aikoina on monissa paikoissa todettu, että tällainen henkilö kuoli covidiin. Tämä on lievä esimerkki. On olemassa monia raportteja syöpään, sydänsairauksiin ja jopa fyysisiin traumoihin, kuten moottoripyöräonnettomuuteen, kuolleista, jotka on kirjattu "covid-19:n aiheuttamaksi kuolemaksi". Tämän tilastojen väärinkäytön tuloksena on se, että vaikka tyypillisesti kuolee sama määrä ihmisiä, heistä enemmän kirjataan Covid-19:n aiheuttamiksi kuolemiksi ja vähemmän ilmoitetaan kuolleeksi muihin syihin. Toisin sanoen kuolemantapauksia siirretään niiden asianmukaisesta ja todellisesta luokasta poliittisen agendan mukaiseen luokkaan: Covid-19.
Tämä käy ilmi paitsi lukuisista lääkäreistä ja terveydenhuollon työntekijöistä, jotka paljastavat, että Covid-19:n diagnosoimiseen kuoleman syyksi kohdistetaan liikaa paineita, myös siitä, että kansakuntien kokonaiskuolleisuusluvut eivät ole kasvaneet.

 
Katsotaanpa siis Kanadan vuotuisia kuolemantapaustilastoja ja selvitetään, kuoleeko todella paljon enemmän ihmisiä.

Tässä samat luvut esitetään graafisessa muodossa.

Havaintoja ja vertailu espanjantautiin

Kanadan kuolemantapausten määrä tuhatta ihmistä kohti kasvoi asteittain vuodesta 2012 vuoteen 2020 6,9:stä 7,89:ään. Maailmanlaajuisesti kuolemantapausten määrä tuhatta kohti vaihtelee suuresti maiden välillä. Alle 2 on hyvin vähän ja 15 on hyvin paljon. Elinolot sekä väestön ikä määräävät maan kuolemantapausten määrän tuhatta kohti. Korkeimmat kuolleisuusluvut ovat köyhissä maissa, joissa on huono ravitsemus, huonot hygieniaolosuhteet ja muut selviytymisen kannalta vaikeammat haasteet.

Huomaa, että kanadalaisten kuolemantapausten määrä ei nouse erityisen paljon vuonna 2020, vaikka "pandemia" alkoi jo varhain vuonna 2020. Miten tämä voi olla mahdollista, jos uusi supertappava tauti tappaa suuria määriä ihmisiä? Onko mahdollista, että olemme samanaikaisesti parantaneet suuren osan todellisista kuolinsyistä, kuten sydän- ja keuhkosairaudet ja syövän. Ei todennäköisesti. Todellisuudessa tiedämme, että monet potilaat, jotka tarvitsivat hoitoja suuriin sairauksiin, kuten syöpään, jätettiin hoitamatta sairaalapalvelujen sulkemisen vuoksi vuoden 2020 aikana, ja näiden sairauksien kuolleisuusluvut todennäköisesti kasvoivat.

Kun otetaan huomioon Wuhan-virus ja sairaaloiden sulkemisesta johtuva vakavien sairauksien, kuten syövän, lääketieteellinen laiminlyönti, Kanadan vuoden 2020 kokonaiskuolleisuusprosentti tuhatta kohti oli 7,89, ja se oli vain 0,23 korkeampi kuin vuonna 2019. Tämä ei ole vaikuttava tai epätavallinen muutos; sama luku nousi enemmän, 0,36 vuonna 2015. Kontekstin vuoksi tarkastellaanpa vuoden 1918 hyvin aitoa espanjantaudin influenssapandemiaa, joka yksinään tappoi noin 6 kanadalaista tuhannesta.

Miten Covid 19 siis perusteli termin "pandemia" käyttöä.

Kun useimmat meistä ajattelevat "pandemiaa", ajattelemme tartuntatautia, joka leviää laajalle ja aiheuttaa paljon kuolemia.
Vuoteen 2009 asti WHO noudatti tätä pandemian määritelmää:

"Influenssapandemia on uuden viruskannan aiheuttama maailmanlaajuinen epidemia, jonka tartunta- ja kuolleisuusluvut ylittävät kausiluonteiset, mutta yhtä voimakkaat influenssa-aallot useilla suuruusluokilla. Influenssapandemian edellytyksenä on sellaisen viruksen alatyypin ilmaantuminen, joka ei ole vielä levinnyt ihmisväestön keskuudessa tai joka on esiintynyt niin kauan sitten, että väestössä ei ole jäljellä jäännösimmuniteettia, ja joka kykenee aiheuttamaan vakavan sairauden ja leviämään tehokkaasti ihmisestä toiseen."

Katsotaanpa nyt lähihistoriaa. Vuonna 2009 WHO julisti sikainfluenssan H1N1 pandemiaksi. Tämä johti sikainfluenssaa vastaan tarkoitettujen uusien rokotteiden massiivisiin ennakkotilauksiin monissa maissa, ja hallitukset ottivat vastuun rokotteiden aiheuttamista vahingoista. Lääketeollisuudella oli taatut markkinat, joilla ei ollut juurikaan riskejä tai vastuuta. Kun "pandemia" kuitenkin päättyi virallisesti elokuussa 2010, se oli aiheuttanut maailmanlaajuisesti vain 18 449 kuolemantapausta. Verratkaa tätä siihen, että kausi-influenssa aiheuttaa vuosittain noin 250 000 kuolemantapausta maailmanlaajuisesti. Sikainfluenssa "pandemia" ei ollut aiheuttanut suuruusluokkaa enemmän kuolemantapauksia kuin kausi-influenssa, vaan se oli aiheuttanut vain 7% yhtä paljon kuolemia kuin kausi-influenssa, joten se ei ollut todellinen pandemia. Se ei täyttänyt kriteerejä: "kuolleisuusluvut, jotka ylittävät kausiluonteiset, mutta yhtä voimakkaat influenssa-aallot useilla suuruusluokilla."

Niinpä Euroopan neuvoston parlamentaarinen yleiskokous käynnisti vuonna 2010 tutkimuksen, jossa tutkittiin suurten lääketehtaiden ja WHO:n kohtuutonta vaikutusvaltaa pandemian väärentämisessä tuottoisien rokotemarkkinoiden luomiseksi.

WHO kuitenkin muutti "pandemian" määritelmää siten, että se ei enää edellytä korkeaa kuolleisuusastetta; se vain poisti tämän osan määritelmästä. Tämä avasi tien uusille tuottoisille vallankaappausyrityksille, kuten Covid-19-"pandemialle".

Kanada ja muu maailma, miten covid-19 on "pandemia". Vastaus on suoraan romaanista 1984. WHO muutti sanan pandemia määritelmää.

Christina Li on kirjoittanut aiheesta hyvän artikkelin: https://blogs.timesofisrael.com/why-eu-investigated-who-for-fake-pandemic/.

 

(Lisäys 22-05-2021)

RAPORTTI: CDC paisutti COVID-19-kuolleisuuslukuja 1600%:llä.
https://greatgameindia.com/cdc-inflated-fatality-1600/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi