Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Maailman viranomaiset ovat antaneet "vääriä ja harhaanjohtavia tietoja" COVID-19:stä.

Sky News Australian esittely:

The Spectator -lehden kirjoittajan David Adlerin mukaan monet hyvin tärkeät viranomaiset ovat antaneet "tahallisesti tai tahattomasti" vääriä ja harhaanjohtavia tietoja koronavirus-pandemian alkamisen jälkeen.

"Tammikuun puolivälissä pandemian alussa Maailman terveysjärjestö, joka on luultavasti tärkein kansainvälinen elin, vastasi Kiinan propagandaan, jonka mukaan tautia ei ole tarttunut ihmisestä toiseen", Adler kertoi Sky Newsin juontajalle Chris Kennylle. "Tämä on kriittistä, se teki sen heti alussa ja saattoi hyvinkin rohkaista tiettyjä maita lykkäämään sellaisten toimenpiteiden toteuttamista, jotka olisivat voineet hillitä tai rajoittaa leviämistä."

Adler sanoi, että ilmiantajia ja lääkäreitä on Kiinassa "vedetty syrjään" ja "kurinpidollisesti rangaistu", kun taas toiset ovat yksinkertaisesti kadonneet. 

"Tämä on kuin vuodelta 1984, George Orwell olisi pyörähtänyt ympäri ja sanonut: 'Varoitin teitä tästä, ja nyt se tapahtuu'", hän sanoi. "Ihmiset ovat nähneet paljon vääriä lupauksia ja väärää tietoa organisaatioilta, joihin heidän pitäisi voida luottaa, ja se on heikentänyt yleisön luottamusta."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi