Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Hallituksen virkamies eroaa covid-vastauksen takia

"Minä lopetan, koska en myy sieluani."

Johdanto

Sanjeev Sabhlok irtisanoutui Victorian hallituksesta viidentoista vuoden julkisen palvelun jälkeen, koska hän kieltäytyi poistamasta sosiaalisen median viestejä, joissa Victoriaa kutsuttiin poliisivaltioksi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
fiSuomi