Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Reiner Fullmich: Fullmichic: Rikokset ihmisyyttä vastaan & joukkokanneoikeudenkäynti

Johdanto

Tässä alle tunnin mittaisessa videossa tohtori Reiner Fullmich kertoo yksityiskohtaisesti COVIDin rikollisesta yrityksestä ja kuvailee järjestönsä ryhmäkannetta suuren COVID-huijauksen takana olevia juonittelijoita vastaan. Tämä on toivoa herättävä video, ja se jakaa arvokasta tietoa. 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi