Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Lääketieteellinen tyrannia New Yorkissa

NY haluaa lähettää COVID-"tapaukset, kontaktit ja kantajat" säilöönottolaitoksiin.

Johdanto

Katso, kuinka Liz Wheeler keskustelee uudesta ja hälyttävästä Assembly Bill A416 -lakiehdotuksesta. Tämä on tärkeää erityisesti New Yorkin asukkaille. Valitettavasti tämä video on tällä hetkellä YouTuben kautta, mutta sensuurin välttämiseksi siirrämme sen Bitchuteen mahdollisimman pian.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi