Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Hot Mic: Ontarion huippulääkärit lukevat vain rivejään

"Sanon vain sen, mitä he kirjoittavat minulle."

Johdanto

Erityisesti ontarialaisten kollegojeni puolesta. Vaikka nämä nimenomaiset lihanuket ovat Kanadan Ontariosta, samanlaiset niin sanotut "asiantuntijat" esiintyvät tässä COVID-teatterissa kaikkialla maailmassa. Kun heidät on saatu kiinni mikrofonin ääreen, Ontarion huippulääkärit vitsailevat siitä, etteivät he koskaan lue lehtiä ja sanovat mitä heille sanotaan. Katsokaa tätä videomateriaalia, jota kommentoivat David Menzies ja Sheila Gunreid seuraavista lähteistä. Kapinalliset uutiset.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi