Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Erickson: Erickson: Real Numbers

Yleisväestön vasta-ainetestit paljastavat, että suolistokuolleisuus on hyvin alhainen.

Covid on lievä ja yleensä ei-tappava

Kyseessä on lievä, yleensä ei-kuolemaan johtava sairaus, flunssa. Tässä on hieno raportti, jossa lääkäri tutkii COVID-19-vasta-ainetestejä väestössä jo tämän huijauksen alkuvaiheessa ja toteaa, että oli paljon enemmän tapauksia, joissa ihmisillä oli COVID-19 ilman oireita ja jotka kehittivät immuniteetin; näin ollen COVID-19:n aiheuttama kuolleisuus oli itse asiassa hyvin pieni.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi