Tohtori Mark Trozzi

Miten hydroksiklorokiini auttaa sinkkiä tukahduttamaan koronaviruksia?

Coronaviruksen replikaatioon soluissamme liittyy kriittinen vaihe, jossa se replikoi geneettisen koodinsa. Tämä edellyttää entsyymiä nimeltä "replikaasi". Sitä kutsutaan myös "RNA-riippuvaiseksi RNA-polymeraasiksi". Sinkki estää replikaasientsyymin toimintaa; tämä selittää sinkin yleisesti tunnetut antiviraaliset ominaisuudet. Riippumatta siitä, kuinka paljon sinkkiä ihminen nauttii, sinkkitasot soluissamme ovat kuitenkin rajalliset. Näiden solunsisäisten sinkkitasojen nostamiseksi tarvitaan ionoforimolekyyli, joka päästää lisää sinkkiä soluihin. Sinkin ionoforimolekyylejä ovat hydroksiklorokiini, klorokiini ja kiniini.

Hydroksiklorokiini sallii siis sinkin pääsyn soluihimme, mikä estää replikaasientsyymiä ja häiritsee viruksen RNA:n monistumista ja siten viruksen kykyä käyttää solukoneistoamme lisääntymiseen.  

Miten hydroksiklorokiini muuten torjuu koronaviruksia?

Hydroksiklorokiini ja klorokiini estävät myös virusta kiinnittymästä soluihin ja pääsemästä soluihin. Tämä saavutetaan kahdella tavalla. Yksi on solukalvon scialiinihapon estäminen. Scialiinihappo on tärkeä viruksen sitoutumiselle solun ACE-2-reseptoreihin. Toiseen kuuluu endosomien (solukalvokuplat, joiden sisällä virus pääsee soluihimme) sisällön alkalisoiminen; ja endosomeja sisältävien viruksen käsittelyyn osallistuvien lysosomien sisällön alkalisoiminen.

Hydroksiklorokiini siis estää virusta pääsemästä soluihimme kahdella mekanismilla ja estää viruksen geneettisen materiaalin lisääntymistä.

Atsitromysiini

Useimmat hydroksiklorokiiniprotokollat covid-19:lle sisältävät hydroksiklorokiinia, sinkkiä ja atsitromysiiniä. Atsitromysiini on antibiootti; se toimii bakteereja vastaan, ei suoraan viruksia vastaan. Virusinfektioiden ja niistä johtuvien tulehdusten yhteydessä bakteerit kasvavat kuitenkin usein virusinfektion limakalvoissa ja roskissa. Tämä vaikeuttaa sairautta entisestään. Tämä on yleinen ilmiö, jota kutsutaan sekundaariseksi bakteeri-infektioksi. Atsitromysiinin hyödyllisyys hydroksiklorokiini- ja sinkkihoidossa, on todennäköistä tässä suhteessa.

Tässä on protokolla, jota on käytetty turvallisesti monissa maissa:

A. Osallistuminen (eli kuka ottaa sen?):

  • Potilaat, jotka sairastavat koronavirusta ja joilla on myös ennestään diabetes mellitus, korkea verenpaine, lihavuus, sydänsairaudet, keuhkoahtaumatauti ("tupakoitsijan keuhkot").
  • Yli 65-vuotiaat potilaat.
  • Potilaat, jotka ovat hengästyneitä sairastuessaan covidiin, iästä tai muista sairauksista riippumatta. Huomaa: 80-99 % covidia sairastavista ei tarvitse sitä, sillä se on heille vain flunssa.

B. Viiden päivän annostelurykmentti:

Hydroksiklorokiini 200 mg kahdesti vuorokaudessa, sinkki 100 mg kahdesti vuorokaudessa ja atsitromysiini 500 mg kerran ensimmäisenä päivänä, sitten 250 mg jokaisena seuraavana neljänä päivänä.

Entä Lancetissa julkaistu tutkimus hydroksiklorokiinia vastaan?

Yleisesti hyvin arvostettu lääketieteellinen aikakauslehti Lancet julkaisi 28. toukokuuta 2020 tutkimuksen, jossa väitettiin, että hydroksiklorokiini ei tehoa covdi-19:n hoitoon. Tämä johti siihen, että vakavat kliiniset tutkimukset ympäri maailmaa keskeytettiin. Tutkimus ei kuitenkaan ollut uskottava, ja se peruttiin myöhemmin. Valitettavasti vahinko oli jo tapahtunut ennen peruuttamista. Tämä edullinen terapeuttinen lääkitys voi auttaa niitä harvoja ihmisiä, jotka todella sairastuvat kovasti Covidiin; mutta se tukahdutettiin. Tämä säilytti tien paljon kalliimmille uusille lääkepatenteille ja kokeellisille injektioille. Samaan aikaan potilailta ympäri maailmaa evättiin tämä turvallinen terapeuttinen ja ennaltaehkäisevä lääke. Tässä on peruttu Lancetissa julkaistu tutkimus: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31180-6/fulltext

Tässä on teksti NBC:n uutisista:

Tutkimus itsessään oli valtava, ja sen mukaan siihen sisältyi tietoja 96 000 COVID-19-potilaasta 671 sairaalasta kuudesta maanosasta. Tulokset osoittivat, että hydroksiklorokiini ei hyödyttänyt potilaita ja että siihen liittyi itse asiassa lisääntynyt riski kuolla sairaalassa. Potilaiden suuri määrä herätti ulkopuolisissa asiantuntijoissa tärkeitä kysymyksiä. Tietyssä maassa tai tietyssä maanosassa mukana olleiden potilaiden määrä oli melkein enemmän tai erittäin suuri osuus kyseisellä maantieteellisellä alueella ilmoitetusta kokonaismäärästä, ikään kuin mukaan olisi otettu enemmän tapauksia kuin mahdollista, sanoi tohtori Daniel.
Culver, Cleveland Clinicin keuhkojen ja tehohoidon asiantuntija, joka ei osallistunut tutkimukseen. Culverin mukaan huolta herätti myös se, oliko lääke edes saatavilla COVID-19-potilaille joillakin alueilla, joilla sitä oli raportoitu käytetyn.

Koko artikkeli löytyy täältä: https://www.nbcnews.com/health/health-news/lancet-retracts-large-study-hydroxychloroquine-n1225091

Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa on alhaisempi kuolleisuus kuin länsimaissa?

On mielenkiintoista, että köyhissä Saharan eteläpuolisissa Afrikan maissa hydroksiklorokiinia käytetään yleisesti malarian hoitoon ja ehkäisyyn. Lääkettä on siis helposti saatavilla reseptivapaasti, kuten aspiriinia. Tuloksena on paljon alhaisemmat kuolleisuusluvut covid-19:ään näissä maissa kuin monissa "rikkaissa" maissa, joissa lääkitys on tukahdutettu, luultavasti muiden liiketoiminta- ja poliittisten järjestelmien suojelemiseksi.

Salaliitto tämän halvan lääkkeen saatavuuden estämiseksi ja lukemattomien ihmishenkien pelastamiseksi on tarina suuresta pahuudesta ja petoksesta. Tutustu siihen tällä videolla: https://www.brighteon.com/c8beeccc-24f1-4e44-a596-0a52abe89a0e

Tohtori Fauci ristiriidassa itsensä kanssa

On myös mielenkiintoista, että yksi covidien julkkiksista, tohtori Anthony Fauci, ei selvästikään kannattanut hydroksiklorokiinia jo covidien "pandemian" alkuvaiheessa. Silti hän oli NIH:n johtaja, kun he julkaisivat vuonna 2005 tämän tutkimuksen klorokiinin vaikutuksista SARS-CoV-koronavirukseen, joka on SARS-CoV2-viruksen serkku.  

Tässä on vuoden 2005 tutkimus:  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16115318/

Katsomisen arvoinen haastattelu

Katsokaa tämä Glen Beckin haastattelu tohtori Simone Goldin kanssa, joka on todellinen sankari tässä tarinassa: 

https://www.brighteon.com/ff9f4749-9241-45a3-a23e-d3c199ebdd00

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi