Tämä ei ole rokote

Tässä on "rokotteen" määritelmä.

"Valmiste heikentyneestä tai tapetusta taudinaiheuttajasta, kuten bakteerista tai viruksesta, tai taudinaiheuttajan rakenteen osasta, joka yksilölle annosteltuna stimuloi vasta-aineiden tuotantoa tai soluvälitteistä immuniteettia taudinaiheuttajaa vastaan, mutta ei kykene aiheuttamaan vakavaa infektiota."

Lisätietoja 'rokotteen' määritelmistä on osoitteessa: https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/vaccine

Rokotteen tarkempi kuvaus

Rokote tarkoittaa siis injektiota tai nieltyä annosta heikennettyä, kuollutta tai pirstoutunutta bakteeria, virusta tai muuta infektiivistä organismia, jota vastaan yritetään immunisoida. Vaikka injektio on kuollut tai liian heikko aiheuttaakseen merkittävää sairautta, se esittää immuunijärjestelmälle joitakin loisen pintamerkkejä, joita kutsutaan myös "antigeeneiksi". Näin kehosi voi valmistella vasta-aine- ja solupuolustusta loista vastaan, joten jos kohtaat sen tulevaisuudessa, immuunijärjestelmäsi tappaa sen nopeasti ilman, että sairastut. Tämä on hienoa 150 vuotta vanhaa tiedettä, jonka perustajan Louis Pasteurin ansioksi lasketaan. 

Vertailu Covid-"rokotteisiin"

Katso sivu 11 jommassakummassa covid-"rokotteen" EAU-tiedotteessa (Moderna ; Pfizer) kohdassa 4.1 Rokotteen koostumus: "Rokote sisältää SARS-CoV-2:n viruksen piikkiglykoproteiinia (S) koodaavaa nukleosidimodifioitua lähetti-rna:ta (modRNA)." tai "Rokote sisältää SARS-CoV-2:n viruksen esifuusion stabiloitua piikkiglykoproteiinia (S) koodaavaa synteettistä lähetti-ribonukleiinihappoa (mRNA).". 

Päätelmä

Näin ollen nämä uudet injektiot ovat covid-19-geenimateriaalia. Ne ovat muunnettu osa covid-19-viruksen geneettistä koodia, jota on mainostettu pääsemään soluihinne, liittymään ribosomeihinne ja käyttämään niitä, jotka normaalisti tuottavat vain oman solunne monimutkaisia osia tai "proteiineja" geneettisen koodinne ja lähetti- RNA:nne perusteella. Luonnollisesti solujenne sisällä lähetti-rna:t tuovat monien luonnollisten proteiinienne mallit DNA:ssanne olevasta kovasta kopiosta solujenne ribosomeihin ytimen ulkopuolella. Lähetti-RNA:t siis normaalisti kuljettavat geneettisen koodinne osia solujenne tuman sisällä olevasta DNA:sta ribosomeihinne, jotka lukevat koodit ja tuottavat solukoneistonne, joita kutsutaan "proteiineiksi". Kun viruksen lähetti- RNA-injektio kuitenkin kytkeytyy ribosomeihin, solunne alkavat tuottaa viruksen osaa: viruksen "SARS-CoV-2:n piikkiglykoproteiinia". Tässä kohtaa se alkaa siis olla jossain määrin sukua rokotteille, mutta se on hyvin erilainen. Tässä tapauksessa omissa soluissasi on viruksen geenejä, jotka ohjaavat niitä käyttämään ravinteita ja energiaa tuottamaan ja pumppaamaan verenkiertoosi kopioita covid-19-viruksen osasta. Optimistinen myyntipuhe on, että kehossasi liikkuu joitakin covid-19-viruksen osia, jotka toivottavasti stimuloivat tervettä immuunivastetta. Toisaalta tähän erittäin kokeelliseen virusgeeni-injektioon liittyy tuntemattomia riskejä ja vakavia huolenaiheita, kuten ne, jotka selittää tässä yhteydessä mm. Professori Dolores Cahill.

Lisäys 22-05-2021

Tohtori Steve Hotzie toteaa, että Covid-"rokotteet" eivät ole rokotteita vaan vaarallisia kokeellisia geenihoitoja: https://app.clouthub.com/post/6fbd8991-8645-11eb-a5c6-e9469a2f9681

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

  1. Tohtori Trozzi, edellä oleva linkkisi ei toimi.

    Onko teillä tohtori Steve Hotzille toista??

    kiitos.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi