Tohtori Mark Trozzi

Ensimmäinen aalto, varhaiset huolenaiheet, sensuuri ja henkilökohtaiset päätökset

Julkaistu 1. maaliskuuta 2021. Päivitetty 2. huhtikuuta 2021.

Johdanto

Nimeni on Mark Trozzi. Olen lääketieteen tohtori; valmistuin vuonna 1990 Länsi-Ontarion yliopistosta. Olen harjoittanut ensihoitolääketiedettä viimeiset kaksikymmentäviisi vuotta, ja olen veteraani kriittisen elvytyksen kouluttaja. Päivystin useissa päivystysyksiköissä niin sanotun "pandemian" puhkeamisesta lähtien helmikuuhun 2021 asti, mukaan lukien yksi päivystysyksikkö, joka oli varattu erityisesti COVID-19:tä varten.

Seuraavassa esitän vain havaintojani ja mielipiteitäni; henkilökohtainen ja uskonnollinen vakaumukseni velvoittaa minua puhumaan avoimesti ja rehellisesti. Minulla ei ole valtuuksia kertoa teille "totuutta", mutta jaan rehelliset kokemukseni, käsitykseni ja satojen tuntien tutkimustyöni tulokset covid-19:stä.
Tämän "pandemian" alkaessa olin varovainen ja siksi huolellinen N95-maskin käytön, käsienpesun, sosiaalisen eristämisen ja etäisyyden ottamisen jne. suhteen. Tutkin koronavirustiedettä ja olin tiiviisti mukana monissa hätäosastoharjoituksissa, jotta voisimme muuttaa käytäntöjämme perusteellisesti, jotta voisimme selviytyä mainostetusta "tappajaviruksesta". Erilaiset asiat saivat minut kuitenkin pian pohtimaan, että meitä oli petetty ja manipuloitu. Seuraavassa on muutamia niistä

Ensimmäinen aalto

Pandemian "ensimmäinen aalto" oli ehdottomasti urani hiljaisinta aikaa. Olen tehnyt kovasti töitä ja ollut hyvin kiireinen viimeisten kahdenkymmenenviiden vuoden aikana päivystyksessä. Sekä tavallisessa päivystyspoliklinikallani että COVID-19-luokitellussa päivystyspoliklinikallani ei kuitenkaan ollut juuri lainkaan potilaita eikä juuri lainkaan työtä. Minulla oli useita pitkiä päivystysvuoroja ilman yhtään potilasta. Samaan aikaan, kun menin paikalliseen ruokakauppaan, propagandistinen yleisö, Jumala heitä siunatkoon, ohjasi minut epäsosiaalisen etäisyysjonon eteen ja kiitti minua kaikesta siitä, mitä kävin läpi etulinjan ensihoitolääkärinä. He uskoivat, että päivystysosastot ja sairaalat olivat täynnä potilaita, jotka kuolivat covidiin, ja että minun täytyi olla uupunut ja vaarassa kuolla itse altistumiseen. Aloin ottaa yhteyttä lääkäreihin ja ystäviin ympäri Kanadaa ja Yhdysvaltoja, ja havaitsin saman kaavan: sairaalat olivat tyhjiä, ja propagandan mukaan ne olivat täynnä potilaita, jotka kuolivat covidiin.

Varhainen tutkimus

Opintojeni alkuvaiheessa tutkin sinkkiä ja hydroksiklorokiinia, jotka voivat terveen fysiologian perusteella todella auttaa niitä harvoja henkilöitä, jotka sairastuvat vakavasti tähän flunssavirukseen. Olin yllättynyt siitä, että suurin osa lääketieteellisestä yhteisöstä yksinkertaisesti sivuutti ja hylkäsi tämän hoidon.

Varhaiset huolenaiheet

Tutkiessani YK:n alaisuudessa toimivaa Maailman terveysjärjestöä sain tietää, että Kiinan diktatuuri (Kiinan kansantasavalta) oli tukenut kommunistista ja huonomaineista "tohtori" Tedrosia WHO:n johtajana. Sain tietää, miten Kiinan kansantasavalta oli osallistunut viruksen levittämiseen, sen peittelyyn viikkojen ajan, rehellisten kiinalaisten lääkäreiden ja tiedemiesten katoamiseen ja tukahduttamiseen, viruksen levittämiseen maailmalle (säästäen Pekingiä, jossa Kiinan kansantasavallan eliitti asuu) ja Kiinan kansan dramaattiseen pahoinpitelyyn hyvin ajoitetuissa lukituksissa, jotka kuvattiin ja välitettiin maailmalle, jotta saatiin aikaan paniikki, joka ajoi meidät kaikki luopumaan talouksistamme ja kansalaisoikeuksistamme.

Ketut vartioivat kanalan

Sain tietää, että Kanadan kansanterveyspäällikkö, tohtori Tam, on myös WHO:n valvontakomiteassa yhdessä tohtori Tedrosin kanssa, mikä tekee hänestä mielestäni kaksoisagentin. Olen kuunnellut hänen kanadalaisille pitämiään usein outoja väitöskirjoja covid-19:stä.

Oma käsitykseni tilanteesta

Minusta sairaalahallinnolla ei ole kaikilla tasoilla ollut muuta ilmeistä vaihtoehtoa kuin alistua hallitusten loputtomaan ylhäältä alaspäin tapahtuvaan kyseenalaisten uusien sääntöjen, pöytäkirjojen ja menettelyjen käyttöönottoon. Rehellisistä keskusteluistani työtovereiden kanssa tutkimuksistani ja havainnoistani tuli ongelma. Eräs tärkeä hallintovirkamies, jota suuresti kunnioitan, kertoi minulle, että "ajatukseni tekivät muut epämukaviksi ja vaikeuttivat kaikkien motivaation ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitämistä" kaikkien uusien pöytäkirjojen ja rajoitusten suhteen. Myötätuntoinen surullista tilannetta kohtaan, säilytin kliinisen asemani lupaamalla "purra kieltäni aina, kun ajattelin puhuvani COVID-19:stä" sairaalassa. Tämä oli minulle lopulta eettisesti mahdotonta, ja marraskuun puoliväliin mennessä aloin lopettaa päivystystyöni ja erosin kaikista päivystyspisteistäni helmikuun puoliväliin mennessä välttääkseni ristiriitoja sosiaalisten, oikeudellisten ja eettisten velvollisuuksieni välillä; ja sairaaloiden, joihin olen mieltynyt.

Olenko koskaan nähnyt Covid-19-potilasta?

En ole työssäni päivystysosastolla koskaan nähnyt potilasta, joka olisi sairastunut COVID-19-tautiin; olen nähnyt joitakin positiivisia PCR-testejä oireettomilla ihmisillä, ja olen nähnyt, kuinka ihmisiä on vangittu omiin koteihinsa ja eristetty perheestä ja ystävistä. PCR-testiä koskeva tutkimukseni on vakuuttanut minut henkilökohtaisesti siitä, että se on harhaanjohtava ja manipuloitavissa ja että sitä käytetään veronmaksajien loputtomien rahojen ja tulevien velkojen tyhjentämiseen, jotta tätä skandaalia pyörittävät rikolliset rikastuisivat dramaattisesti. Pelkästään minun maakunnassani on tehty päivittäin ~50 000 PCR-testiä. Samaan aikaan liittohallituksemme tuo satojatuhansia annoksia mahdollisesti vaarallisia kokeellisia injektioita, jotka sisältävät muunnettua virusperäistä geneettistä materiaalia, kutsuu niitä "rokotteiksi" ja antaa armeijan hallinnoida niitä. Onko tämä järkevää pääasiassa lievän ja ei-kuolemaan johtavan virussairauden osalta?

Tietojen tukahduttaminen?

Olen seurannut seerumin vasta-ainetutkimuksia tehneiden lääkäreiden ja tutkijoiden tukahduttamista, ja heidän havaintonsa osoittivat, että virus oli paljon laajemmalle levinnyt, mutta se ei yleensä ollut kuolemaan johtava, ja useimmissa tapauksissa se oli oireeton tai hyvin lievä, ja että monilla alueilla olimme todennäköisesti jo saavuttaneet luonnollisen laumaimmuniteetin kesään 2020 mennessä.

Katsokaa tätä Wuhanissa tehtyä tutkimusta, joka osoittaa, että virus oli tehty siellä 1. kesäkuuta 2020 mennessä, vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun heidän lyhytaikaiset lukituksensa päättyivät, eikä kukaan levittänyt sitä, eivät edes ne harvat ihmiset, joiden PCR-"testi" oli positiivinen (eivätkä he olleet sairaita):

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Kiina

Huomasin, että Kiinan teatraalisen lukitsemisen jälkeen he palasivat nopeasti normaaliin liiketoimintaan, kun kaikki meidän taloutemme jäädytettiin; he saivat valtavan määräysvallan maailmanmarkkinoilla. Se vaikuttaa hienolta, joskin pahalta strategialta!

Terveydenhuollon työntekijöiden poliittinen manipulointi

Minusta tuntuu, että monet asiat, joita opimme lääketieteellisessä koulussa tartuntataudeista, on sivuutettu ja korvattu jatkuvasti laajenevilla luetteloilla, jotka sisältävät kansanterveysviranomaisten minulle usein outoja toimeksiantoja. Lääkärit, sairaanhoitajat ja opettajat ovat erityisen tärkeitä tämän COVID-19-huijauksen onnistumisen kannalta, koska me olemme yhteiskunnan johtajia ja ihmiset luottavat neuvoihimme. Ei siis ole yllätys, että olen havainnut, että sananvapautta ja ajattelua on hyvin tukahdutettu riveissämme. Sen sijaan, että kärsisimme rangaistukset, jotka aiheutuvat eriävästä mielipiteestä, voimme valita lyhytnäköiset edut, kuten äärimmäisen hiljaiset päivät päivystyspoliklinikalla, perinteisen käytännön työmme korvaamisen Zoom-istunnoilla kotoa käsin ja pääsyn erilaisiin uusiin COVID-19-laskutuskoodeihin. Eräässä vaiheessa minulle tarjottiin työpaikkaa, jossa tienasin enemmän kuin tavallisesti kiireisessä päivystyspoliklinikassa työskentelemällä, jotta voisin vain jäädä kotiin ja olla käytettävissä, jos covid-näytteenottohoitaja tarvitsisi videoneuvottelua kanssani.
Kanadalaisia lääkäreitä, sairaanhoitajia ja opettajia manipuloidaan monilla positiivisilla ja negatiivisilla motivaattoreilla, jotta he tahattomasti osallistuisivat tähän suureen huijaukseen, mutta tämä tuhoaa yhteiskuntaamme. Titanic-vertausta käyttäen: "Titanicin luksussviititkin päätyvät meren pohjalle, kun se uppoaa". Lisäksi suuri osa siitä, mitä tehdään, mukaan lukien kokeelliset virusgeeni-injektiot, näyttää rikkovan Nürnbergin säännöstöä, joka koskee lääketieteellisiä kokeita, joihin osallistujat antavat täyden tietoon perustuvan suostumuksensa.
Lääkärit ja sairaanhoitajat joutuvat tekemään vaikeita päätöksiä. Urani ensihoitolääkärinä oli aina tarjonnut minulle mahdollisuuden harjoittaa uskonnollisia ja eettisiä vakaumuksiani rehellisyydestä ja ystävällisyydestä ja ansaita samalla hyvää elantoa. Nyt rakastamani uran säilyttäminen edellyttäisi osallistumista petokseen, valani ja hengellisen vakaumukseni rikkomista ja mielestäni rikosten tekemistä ihmiskuntaa vastaan Nürnbergin säännöstössä määritellyllä tavalla.
Tunnen myötätuntoa kaikkia lääkäreitä ja sairaanhoitajia kohtaan. Me kaikki olemme naudanlihaksen hyväksikäytön uhreja.

Syvempi tutkimus

Tutkin ja havaitsin, miten korruptoituneet oligarkit näyttävät suunnitelleen tämän rikoksen ihmiskuntaa vastaan. Tähän suunnitteluun kuului Event 201, joka oli Bill & Melinda Gates -säätiön, Maailman talousfoorumin ja Johns Hopkinsin yliopiston lokakuussa 2019 toteuttama koronapandemian simulaatio, sekä Rockefeller-säätiön vuonna 2010 toteuttama viruksen puhkeamisen simulaatiosuunnittelu nimeltä "Operation Lockstep". Molemmissa hankkeissa kuvattiin, miten viruksen aiheuttamaa taudinpurkausta käytettäisiin autoritaarisen järjestelmän aikaansaamiseksi ja ihmisoikeuksien ja vapauksien menettämiseksi. Seurasin myös, miten heidän kumppaninsa suurissa teknologiayhtiöissä, kuten Google, Facebook, Twitter ja YouTube, työskentelivät sensuroidakseen ja huijatakseen meitä kaikkia; se on aitoa propagandaa.

Kasvonaamioiden käytöstä

Se, että suurin osa maailman väestöstä joutuu käyttämään naamareita, ei saa yksimielistä tukea todellisesta tieteestä. Nämä naamarit aiheuttavat merkittävää haittaa psykologiselle, sosiaaliselle, iho-, hammas-, systeemiselle ja korva- ja kurkkuterveydelle. Vaikka terveyteni on yleisesti ottaen erinomainen, olen saanut naamarista ihottumaa ja nenään liittyviä oireita aina, kun olen joutunut käyttämään niitä pitkiä aikoja, ja nämä oireet häviävät aina, kun en käytä niitä muutamaan päivään. Eniten minua häiritsee se, että kasvojen ilmeet ja siten normaali visuaalinen sosiaalinen kanssakäyminen jäävät pois.

Covid-19-rokotukset

Aiemmat yritykset kehittää rokotteita koronaviruksia vastaan ovat osoittaneet eläinmalleissa joitakin hyvin vaarallisia sivuvaikutuksia, ja niistä on luovuttu. Miksi ottaisimme vaarallisen rokotteen yleisesti ottaen lievää sairautta vastaan, jota vastaan kehittyy joka tapauksessa laumaimmuniteetti? Nykyinen nopeutettu kalliiden kokeellisten "rokotteiden" käyttöönotto hautaa veronmaksajat loputtomaan velkaan tämän tarinan rikkaille ja vaikutusvaltaisille roistoille. Silti meitä ihmisiä, joita on vangittu ja hyväksikäytetty tässä skandaalissa, manipuloidaan ottamaan outoja uusia injektioita siinä toivossa, että voisimme saada takaisin osan vapaudestamme. Lisäksi suurin osa niin kutsutuista "rokotteista" ei ole rokotteita (ellei rokotteiden määritelmää muuteta). Ne ovat pikemminkin Corona-viruksen geenien injektioita. Katso tällä sivustolla oleva video otsikolla Tämä ei ole rokote

Lisää tieteellistä tutkimusta

Vuonna 2021 jatkan hartaasti koronaviruslääketieteen ja geopolitiikan tutkimusta.
Ivermektiini on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja turvalliseksi ennaltaehkäiseväksi, ehkäiseväksi ja hoitavaksi lääkkeeksi, mutta liike-elämän ja poliittisten etujen vuoksi sitä ei ole otettu käyttöön, ja samaan aikaan on meneillään erittäin kalliita ja laittomia ruiskutuksia massoille. Big Pharma ja sen poliittiset kumppanit ajavat näiden kokeellisten injektioiden antamista maailman väestölle, jopa imeväisille ja lapsille. Todellisuudessa SARS-CoV2 aiheuttaa hyvin vähän uhkaa lähes kaikille muille paitsi hyvin haavoittuville henkilöille, jotka ovat samalla tavalla alttiita monille viruksille ja muille sairauksille.
Lapset eivät ole vaarassa kuolla covid-19:n vuoksi, mutta he kärsivät vakavista vaurioista, jotka johtuvat lukituksista, kasvojen rajaamisesta ("naamioista"), eristämisestä ja monien lapsuuden keskeisten elementtien kieltämisestä. Vastaavasti lähes kaikilla muilla paitsi hyvin vanhoilla tai sairailla ei ole juuri lainkaan riskiä kuolla tai saada vakavia vammoja koronavirustartunnasta.
Olen tehnyt huolella tutkittua johtopäätöstä, että en halua enkä suosittele kokeellisia injektioita suurimmalle osalle ihmisistä. Samoin en kannata monia toimenpiteitä, kuten PCR-"testiä" generoivaa "tapaus"-laskentaa, lukituksia ja haitallisten kasvosulkujen pakollista käyttöä.
Isot lääkeyhtiöt edistävät ajatusta, että SARS-CoV2:n uudet variantit vaativat pistoksia immuniteetin päivittämiseksi sekä lisää pelkoa ja lukituksia. Kaukaisin variantti on kuitenkin tällä hetkellä 99,7%, joka on geneettisesti identtinen SARS-CoV2:n kanssa. SARS-CoV1 ja SARS-CoV2 ovat geneettisesti identtisiä vain 80%, mutta tiedämme nyt, että altistuminen SARS-CoV1:lle 17 vuotta sitten teki ihmisistä jatkuvasti immuuneja monille koronaviruksille, myös SARS-CoV2:lle, tähän päivään asti. Kuten asiantuntijat, kuten tohtori Michael Yeadon, selittävät, tämä tekee käytännössä mahdottomaksi sen, että immuniteetti SARS-CoV2:ta vastaan ei toimisi johonkin näistä hienovaraisista muunnoksista.
Viime vuoden aikana tehdyt tutkimukset osoittavat, että monet ihmiset, jotka ovat todennäköisesti reilusti yli 50%:n, ovat immuuneja SARS-CoV2:lle ilman kokeellista injektiota. He ovat immuuneja aikaisemman SARS-CoV1-altistumisen tai viimeisten puolentoista vuoden aikana tapahtuneen SARS-CoV2-altistumisen vuoksi. Lisäksi SARS-CoV2 on hyvin lievä tai oireeton kokemus noin 80%:lle ihmisistä, ja vain hyvin pieni prosentti, alle 0,1 %, on vakavassa vaarassa sairastua tähän flunssaan.
Kokeellisten injektioiden tyrkyttäminen massoille, kuten tällä hetkellä tapahtuu, rikkoo vakavasti lääketieteellisiä kokeita koskevaa Nürnbergin säännöstöä. Monet covidiprotokollat ovat niin ikään rikoksia ihmisyyttä vastaan ja rikkovat Nürnbergin säännöstöä ja muita oikeudellisia normeja, kuten kansalaisvapauksia.

Henkilökohtaiset päätökset

Kunnioittaakseni kultaista sääntöä ja Hippokrateen valaa sekä noudattaakseni Nürnbergin säännöstöä olen edelleen sitoutunut lääkärin velvollisuuteeni tutkia perusteellisesti ja jakaa näkemykseni rehellisesti. Nykytilanteessa tämä edellyttää, että luovun tuloistani, mutta sitoudun silti aikaani, energiaani ja resurssejani tähän tärkeään työhön.
Olen irtisanoutunut kaikista sairaalan tehtävistäni ja menettänyt siten kaikki tuloni. Olen myynyt taloni ja alentanut huomattavasti perheeni elintasoa selviytyessäni rajallisilla säästöillä ja sitoutunut tekemään oman osuuteni auttaakseni torjumaan rikollista covid-yritystä.
Rukoilen, että voin auttaa edistämään todellista ja oikeudenmukaista lopputulosta sekä vapaan yhteiskuntamme ja kansalaisvapauksien palauttamista. Uskon, että olemme lähes kaikki uhreja tässä asiassa riippumatta siitä, missä vaiheessa olemme totuuden palauttamisen tiellä.
Olen kiitollinen kaikille muille, jotka tekevät oman osuutensa tässä taistelussa, ja kaikenlaisesta tuesta rukouksesta, artikkeliemme ja videoidemme jakamisesta sekä taloudellisista lahjoituksista.
Olemme myös lisänneet sivustollemme rentouttavaa musiikkia, jota voi kuunnella ilmaiseksi tai ostaa, jotta voimme myös tukea työtämme.

 
Vilpittömät siunaukset, 

Tohtori Mark Trozzi

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi