Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Hyödyllisiä neuvoja koskemattomuuden parantamiseksi

Johdanto

Tässä on joitakin varsin hyviä neuvoja koskemattomuuden optimoimiseksi. Itse en harkitsisi erittäin kokeellista "rokotetta" tähän yleisesti ottaen lievään, ei-kuolemaan johtavaan ja ehkä enimmäkseen menneisyyteen jääneeseen tautiin, mutta noudatan varmasti näitä yksinkertaisia neuvoja koko elämäni ajan, jotta minulla olisi hyvä immuniteetti kaikkia infektioita vastaan. On surullista, että hallituksemme murskaavat taloutemme ja kulttuurimme lukituksilla ja hautaavat meidät velkoihin radikaaleja ja kalliita toimenpiteitä ja injektioita varten sen sijaan, että auttaisivat meitä lainkaan tällaisilla yksinkertaisilla hyvillä neuvoilla. Nauttikaa ja eläköön tämä tieto.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi