Tohtori Mark Trozzi

COVID-19-skandaalin alkuvaiheesta, maaliskuun 2020 puolivälistä lähtien, olin työvuorossa kahdessa Ontarion päivystyspoliklinikalla, joista toinen oli nimetty kaikkien alueensa COVID-19-tapausten hoitopaikaksi. Se oli ylivoimaisesti hiljaisinta aikaa kaksikymmentäviisi vuotta kestäneellä päivystysurallani! Olin erittäin kiireinen kaikki vuodet päivystyskäytännössäni COVID-19:een asti, ja esimerkiksi silloin tein kirjaimellisesti kokonaisia 14 tunnin työvuoroja ilman yhtään potilasta.

Meille annettiin raskaita uusia protokollia oletettua pandemiaa varten, mikä merkitsi sitä, että kykymme pelastaa ihmishenkiä vaikeutui erityisesti hengitysteiden hallinnan ja muiden hätätapauksissa käytettävien hengenpelastusmenetelmien osalta kriittisessä elvytyksessä. Luojan kiitos potilaita ei ollut juuri lainkaan, vaikka valitettavasti tiedämme nyt, että tavanomaisen suuri määrä potilaita, jotka tarvitsivat apuamme todella, olivat peloissaan ja estivät meitä huolehtimasta meistä, ja siksi he olivat laiminlyötyjä.  

Tämän COVID-19-liiketoiminnan alusta lähtien olen tutkinut monta tuntia, päivästä toiseen, viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen, ja olen oppinut paljon biologiasta, politiikasta ja liiketoiminnasta, joka on "Covid 2019".

Huolellinen tutkimus ja rehellinen havainnointi johtavat eri ammattilaiset samaan paikkaan: totuuteen, joten ei ole mikään yllätys, että tuhannet lääkärit eri puolilta maailmaa ovat päätyneet samoihin johtopäätöksiin ja allekirjoittaneet mielestäni suurenmoisen ja erittäin tärkeän asiakirjan, jossa ilmaistaan tärkeimmät totuudet covid-2019:stä. Olkaa hyvä ja lukekaa tämä artikkeli, joka alkaa tällä linkitetyllä sivulla joidenkin World Doctors Alliancen johtavien lääkäreiden ja tiedemiesten kuvien alapuolella:

https://worlddoctorsalliance.com/

Tässä on hyvä kymmenen minuutin haastattelu tohtori Heiko Schöningin kanssa tähän rintamaan liittyen:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi