Dr. Mark Trozzi

Dr. Chris Milburn, dr Laura Braden, dr Aris Lavranos ja dr Mark Trozzi laste seksualiseerimisest ja alaealiste meditsiinilistest protseduuridest.

Palun jagage seda olulist vestlust, eriti lapsevanematega. Meie lapsi rünnatakse. Nende elu ja tulevik on tõsises ohus, kui nad lihtsalt koolis käivad. Mis toimub? Kes seda teeb? Kuidas me seda peatame? Neli vaprat Kanada eksperti ühinevad saatejuht Scott Spidle'iga, et jagada teadmisi teadusest, meditsiinist, õigusest, filosoofiast ja vaimsusest.  

Palun ühinege meiega, kes me järgmisel kolmapäeval, 2. septembril üle Kanada ja kogu maailma marssime.

Leia endale lähim asukoht, või kõik ressursid, mida vajate, et hõlpsasti alustada oma linnas, suures või väikeses linnas, marsipaika. 

Jah, marss on käimas! Ma marssin päeva jooksul Torontos ja osaleda sellel üritusel ka Torontos õhtul. Palun ühinege meiega.

Seotud materjal:

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Aidake levitada sõna:

Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

14 kommentaarid

 1. Tere, dr Trozzi, ma võitlen natuke lahinguga. Olen registreeritud meditsiiniõde Nova Scotias. (Nii rikutud provintsis )Ma olen olnud meditsiinilistel põhjustel välja, mul oli aordiklapi asendamine 2022, kuid otsustasin minna välja novembris 2021, kui vaktsiinimandaatide tähtaeg oli lõppenud. Ja samuti keeldusid nad usulisest vabastusest. Ma olen SOOO õnnelik, et ma ei võtnud seda asja, mida nad nimetavad vaktsiiniks .Kuna ma olin nii, nii ,nii haige, kui nad tõid välja H1N1 vaktsiini ja meditsiiniliselt häbistasid mind, kuna ma ei tahtnud seda võtta tagasi 2009. aastal, ma arvan. Haigla, kus ma töötasin, keeldus 2 vabastust, mis põhinesid inimõigusaktil; religioosne ja minu õigus keelduda meditsiiniliste andmete põhjal, mis on olemas. Mind vaadati lõplikuks kontrolliks südamekliinikusse residentide kliinikusse, kuid need noored südamearstid ei taha öelda midagi. Aga nad peavad ju teadma? Südameõedikud räägivad mulle, kuidas kliiniku ustest tuleb ebatavaliselt palju müokardiiti ( usun, et tema täpsed sõnad olid "TONS" ja kui ma küsisin vanuserühma kohta, ütles ta mulle, et kuskil 18-90 aastat vana. Nad ei taha anda mulle püsivat kardioloogi. nii et arstid, keda ma näen, vahetuvad iga 2 aasta tagant, te teate, kuidas see käib. Mida ma mõtlen, kas te teate, kuidas ma võiksin saada soovituse kellegi poolt, kes võib toetada uskumusi mitte võtta seda? Õdede ametiühing on kasutu, ma arvan, et nad võtsid ka tasu, et nad selle šaradiga kaasa läheksid. Nad ei ole kunagi väga hästi kaitsnud õdede häält. Armastan kuulda vastust sinult ja ma tahaksin anda oma numbri, kuid hoian tagasi, kui sa ei loe või saada seda postitust. ps Ka mul ei ole perearst suur ootejärjekord siin, ta lahkus mais rohelisematele karjamaadele. Isegi kui ta siin oli, siis toetas ta jabi.

 2. Vabandust trükivigade pärast AJ. Ma kasutan tekstisõnumit. Oleks pidanud lugema.1 Million March

 3. Mis juhtus videoga, kus on doktorid Milburn, Braden, Lavranos ja Trozzi? See oli varem sellel leheküljel postitatud, kuid seda ei ole enam siin?

 4. Kas keegi võiks mulle palun teada anda, kus on märtsis Toronto ja ma edastan sõpradele? Nagu alati tundub, et asju puhastatakse, mis takistab teabe jõudmist. Tänan siiralt

 5. Kui elate lähedal pls osaleda + vähemalt 1 muu, teisipäev. Sept 19 EDT 7:00 pm, et täita Aurora Linnavolikogu peavolikogu saal Aurora raekojas, 100 John West Way, Aurora ON L4G 6J1 b/c inimesed ei ole informeeritud ja ei ole hääletanud poliitika + meetmete üle, mis sisaldab 15-minutilisi "piiratud" linnu, mis on kehtestatud välisriikide ja valitsusväliste organisatsioonide, st ÜRO, Maailma Terviseorganisatsiooni ja teiste poolt, mis piiravad kõiki. TY!

 6. Tänan teid, dr Trozzi, ma olen pensionile jäänud Kanada meditsiiniõde (65-aastane), kes on seda tegevuskava algusest peale jälginud. Ma tean, mida tähendab meie iga päev ja öö kulutada, et tõde välja tuua. Ma austan teid väga.
  Kathy Victoria Harbour, Ontario

 7. Ma ei tea midagi 20. märtsil toimuvast marsist, kuid ma võiksin tuua palju häid põhjusi, miks seda teha.
  Üksikasjad?
  Teie saadetud lingil oli ilus pilt, aga ma ei saanud videot.
  Aitäh,
  Janet Desroches

   1. Tere AJ. Aitäh lingi eest 1 000 000 lapse marsile. Ma ei tea, kas see on see link, mida inimesed küsivad. Seda on ikka lihtne leida. Ma usun, et enamik neist inimestest, kaasa arvatud mina, otsivad linki tegelikule videole koos dr Milburni, Bradeni, Lavranose ja Trozzi'ga? Ma vaatasin videot ükskord ma tahan seda sõpradele edastada. Ma ei näe seda enam. Kas te teate, kuidas me saame leida lingi sellele videole.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti