Dr. Mark Trozzi

Dr. Mark Trozzi 2023. aasta "vaktsiini" detoksikatsiooni seeria täielik videokogu.

PEAGI ON TULEMAS ROHKEM

Telegramm
Twitter
Prindi
E-post
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

1 kommentaar

  1. Olen mitu korda püüdnud saata teile tšekki teie missiooni toetuseks, dr Trozzi. Ma saatsin tšeki Bancroft'ile, kuid Kanada Post saatis selle mulle tagasi (kättesaamatuna). John Henry Westeni saates (Life Site) ütlesite, et võib saata tšeki, kuid ma ei leia teie veebilehelt ühtegi aadressi. Palun saatke mulle oma aadress.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti