Dr. Mark Trozzi

Võitlus eetilise meditsiini eest Ontarios

Kovidiitide ja inimsusevastaste kuritegude kaasosalised jätkavad oma ametikoha kuritarvitamist, et "karistada" häid arste, kes seisavad kuritegude vastu ja kaitsevad avalikkust. Video ja Epoch Timesi artikkel.

Kovide inimsusevastaste kuritegude loos on Kanada kangelaste ja kurjategijate koduks.

Sarnaselt Trudeau režiimile jätkab Ontario arstide ja kirurgide kolleegium rahvusvahelise tuntuse saavutamist. Siin on Epoch Timesi kirjaniku lühike aruanne, nii kirjalik kui ka video. Matthew Evans-Cockle pealkirjaga "Karistatud õigete tegude eest: võitlus eetilise meditsiini eest Ontarios".

Autor: Matthew Evans-Cockle

Karistatakse õigete tegude eest: võitlus eetilise meditsiini eest Ontarios

"Mis on kaalul COVID-19-ga seotud piirangutega, mida Ontario arstide ja kirurgide kolleegium on arstidele kehtestanud?"

"Arstid Crystal Luchkiw, Patrick Phillips ja Mark Trozzi on kaotanud oma litsentsid, nende karjäär on ohus ja nende elu on rikutud ebameeldiva vajaduse tõttu tohutult kulukate pidevate kohtuvaidluste tõttu. Isiklik kulu, mida nad maksavad, ei ole naeruväärne, kuid see isiklik kulu ei ole see, mis neid ajendab, ja selles ei seisne selle olukorra tõsidus. Need arstid võitlevad õiguse eest hoolitseda oma patsientide eest parimal võimalikul viisil, mis on määratud nende meditsiiniliste teadmiste ja iga konkreetse patsiendi individuaalsete vajaduste alusel."  Matthew Evans-Cockle

See artikkel ja muud suurepärased materjalid on kättesaadavad aadressil Epohhi Times ja Cariboo Sentinal.

Ma täheldan, et meie suhetes CPSOga puudub täielikult heausksus. Nad kasutavad räpaseid juriidilisi trikke, et rikkuda seda, mis peaks olema aus protsess, ja varjatud manöövreid, et takistada teaduslikke ja ekspertide tõendeid, ning nad kaitsevad naeruväärseid seisukohti, nagu näiteks väide, et geneetilised katsed, millega kaasnevad enneolematud vigastused ja surmajuhtumid, on "ohutud ja tõhusad vaktsiinid".

Seotud materjal:

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

1 kommentaar

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti