Dr. Mark Trozzi

Minu lühike video tänusõnum teie kirjade ja toetuse eest; lisaks vastan teie põhiküsimustele.

Palun lubage mul jagada lühikest tänu- ja julgustussõnumit, samas vastates ka kahele kõige sagedasemale küsimusele, mida olen lugejatelt saanud: kuidas leida head arsti pärast meditsiini eetika kokkuvarisemist; ja kuidas detoksikatsiooni ja ravida kovidoosi süstevigastusi?

Seotud materjalid ja lingid

Meditsiinilised konsultatsioonid:

Tervishoiuorganisatsioonid:

Covid Injection'i vigastuste ravi teave

Covid Injection Detoksikatsiooni juhendid

Rohkem

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

8 kommentaarid

 1. Tänan teid, dr Mark Trozzi, selle eest, et olete see, mida 1. Rahvaste ja "põlisrahvaste" (ladina keeles "isetegevad") rahvad kogu maailmas nimetavad paljudes rahvaste ja konföderatsioonide seas, nagu siin Turtle-Islandil (Põhja-Ameerikas) "Onkwehon:me" või "Anishinaabe" Mohawk ja Ojibwe "Tõeline inimene".
  RE: "Tsentraliseeritud tervishoiu vältimine".
  Ma töötan tervishoius akrediteeritud tööstusliku 1. abipersonali ja eriväljaõpetajana, nüüd juba 50 aastat institutsionaalselt, kuid mis veelgi olulisem, kultuuriliselt 60 aastat kultuuriliste kogukondadega (1. Rahvaste, põlisrahvaste, vene-doukhobori, saksa-mennoniitide ja inglise-kuakeri ning paljude rahvaste traditsionalistidega).
  "Muutus, mida me tahame maailmas näha" M.Gandhi
  Parim viis, kuidas vältida keskset sobimatult mastaapset isikustamata institutsionaalset "eksogeenset" (ladina keeles "teiste poolt loodud") oligarhide kontrollitavat Tervishoiutegevust, on kohaliku intiimse, perekonna, laiendatud perekonna, põlvkondadevahelise, nais-meeste, interdistsiplinaarse, kriitilise massiga, mastaabisäästuga tervishoiualaste teadmiste ja tavade kultiveerimine.
  MAJANDUSLIKULT TOETADES PÜHENDUNUD TERVISHOIUSPETSIALISTE, KES TUNNEVAD MEID LÄHEDALT, OTSE MEIE SEAS
  Kogu inimkonna ülemaailmsed "põlisrahvaste" (l. "isetegevad") esivanemad skaalasid sobivat "majandust" (kreeka "oikos" = "kodu" + "namein" = "hoolitsemine ja kasvatamine") koos integreeritud Tervishoiuga, läbi ~100 (50-150) inimese Multihome-Dwelling-Complex (nt Longhouse-apartment, Pueblo-townhouse & Kanata-village).
  ~100 inimese Multihome esindab mitme miljoni $ (CDN) teenimise / kulutuste / aasta ja hoone infrastruktuuri väärtus. Täna elab 70% inimest Multihomes, kus on keskmiselt 32 eluaset = ~100 inimest. 20% Multihome'i elanikest on laiendatud perekonnad, kes elavad tahtlikult läheduses, et pakkuda Kilpkonnasaare (Põhja-Ameerika) majandusele aastas triljonite $ väärtuses olulist kollektiivset hooldust, kaupu ja teenuseid. https://sites.google.come/site/indigenecommunity/relational-economy/extending-our-welcome-participatory-multihome-cohousing Multihomes & naabruskond on koht, kus elatusvahendid & meditsiin kui lahutamatu osa kõik oluline hooldus, kaupade & teenuste, peaks põhinema enamiku teenuste /c sisemine lepinguline "kogukond" (L. "com" = "koos" + "munus" = "kingitus või teenus") lepinguline kokkulepe.
  KAS ME TEAME, KES ME OLEME? Community-Economy web-tarkvara Multihome & Neighbourhood community animists korraldada elanike, professionaalne & äri kohalik tugevused. http://sites.google.com/site/indigenecommunity/structure/9-do-we-know-who-we-are veebipõhine kogukonna-majandus tarkvara 70% kõigi elanikkondade Multihomes, et:
  A) KATALOOGI kohalik üksikisik ja ettevõte: talendid, kaubad, teenused, ressursid ja unistused. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/home/membership B) MAP kohalikud proksimaalsed koostöösuhted täiendavaks majanduslikuks kooskõlastamiseks.
  C) KONTEERIMINE kollektiivsete sissemaksete, ostu, müügi ja kaasinvesteeringute jaoks. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/relational-economy/participatory-accounting
  D) KOMMUNIKATSIOON üks kord universaalse põlisrahvaste NÕUKOGU PROTSESSI, Both-Sides-Now, Equal-time, Recorded & Published dialoogide kaudu ametlike kokkulepete ja konfliktide lahendamiseks. https://sites.google.com/site/indigenecommunity/structure/both-sides-now-equal-time-recorded-dialogues

 2. Lugupeetud dr Mark Trozzi,
  Ei ole mingit võimalust, et teid peetakse siin maa peal või taevas kunagi vähemaks kui meditsiinidoktoriks, kes aitab abituid ja unustatud inimesi. Te olete Jumala silmis kindlasti meie ajastu hea samariitlane. Tänan teid teie usu sõnade ja pühendumise eest ajaloo ja inimkonna õigele poolele. Jumal õnnistagu teid ja teie perekonda ning maailma. R.M.Ross ja perekond <3 <3 <3 <3 <3

 3. Ma just vaatasin seda: https://www.youtube.com/watch?v=CaAt-fVEgqM
  "Selles raamatus kirjeldatakse meie "Kahtlemata ja võõrandamatuid" õigusi ja vabadusi, mis tulenevad loodusseadusest, on muutumatud, neid ei saa kunagi ära võtta, tühistada, eitada või loobuda ning need on ülimuslikud mis tahes kirjalike (inimeste loodud) dokumentide suhtes. See esitab loodusseaduste tõelise korra ja need absoluutsed looduslikud õigused, mis on iga elava mehe ja naise sünniõigus Maal.
  Need absoluutsed looduslikud õigused on üle kõige muu, üle meeste/naiste loomingu, dokumentide, konstruktsioonide, nn inimeste loodud, kirjalike dokumentide, üle monarhide, kiriku ja parlamendi rolli." ~ Dolores Cahill, prof. Huvitav, kas see kehtib ka Kanada kohta?

 4. Dr. Trozzi, suur tänu teie pühendumuse ja ohverduse eest. Pean teid rahva eest võitlejaks. Ma usun, et Jumal on teie poolel ja aitab teie asja. Kui teisel poolel oleks oma tahtmine, oleks palju rohkem inimesi surnud. Nii et ma tänan Jumalat, et ta aitab teid ja ka meid väga. Ma usun, et nad tapsid peaaegu 15 000 eakat tahtlikult Kanadas tagasi 2020. aastal, et nad saaksid tuua oma miljoneid vaktsiine, et süstida, veelgi kahjustada ja tappa inimesi isikliku raha ja või maailma w7 jaoks.
  p.c

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti