Dr. Mark Trozzi

Advokaat Michael Alexander, dr Crystal Luchkiw, dr Patrick Phillips ja dr Mark Trozzi.

Siin on Iron Will'i intervjuu selle meeskonnaga, kes seisab inimõiguste eest ja Ontario meditsiini reguleeriva asutuse CPSO kuritarvituste vastu. Alexander ja arstid esitasid CPSO vastu harta nõudeid, mille kohta on esitatud Distsiplinaarkohus 23. novembril 2022.

Iron Will'i sissejuhatus sellele intervjuule

Dr. Mark Trozzi, Dr. Patrick Phillips ja Dr. Crystal Luchkiw koos oma advokaadi Michael Alexanderiga selgitavad oma strateegiat CPSO kuritegelike tegude vastu, mis seisavad eetiliste arstide litsentside peatamises ja katsetes rikkuda oma patsientide meditsiiniliste andmete konfidentsiaalsust.

Kõik 3 arsti on oma patsientidele rääkinud tõtt Covidi ja mürgiste süstide kohta. Selle eest seisavad kõik kolm silmitsi Ontario College of Physicians and Surgeons distsiplinaarmenetlusega ning kahe, dr Luchkiw'i ja Phillipsi litsentsid on peatatud.

CPSO rikub ka patsientide õigusi, püüdes ebaseaduslikult konfiskeerida meditsiinilisi andmeid. Need vaprad arstid on ohverdanud kõik, et kaitsta oma patsiente. Michael Alexander annab lootust seni kasutamata õigusliku strateegiaga, mille abil võidakse kõik süüdistused tagasi võtta ja arstide litsentsid taas aktiveerida.

- Mida täpselt tegid need arstid, mis kutsus esile CPSO viha?

- Mida teeb Michael CPSO vastu, mida varem ei ole tehtud?

- Kuidas rikub CPSO patsiendi õigust eraelu puutumatusele?

- Miks on "ametialane väärkäitumine" CPSO enda eeskirjade kohaselt vale süüdistus?

Soovitatav seotud materjal ja viited

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti