Suure farmaatsia tulevik 4. osa | Dr Geert Vanden Bossche

Massilise vaktsineerimise mõju SARS C0V2 viiruse tugevdamisele

Siin on järgmine osa viieosalisest Viini sarjast, mis käsitleb "suure farmaatsia" tulevikku. Dr. Geert Vanden Bossche on maailmakuulus immunoloogia ja vaktsinoloogia ekspert. Massilise vaktsineerimise rakendamisel on sügav ja ohtlik mõju aktiivse viiruse arengule. Samal ajal kui kovid-19 "vaktsiinid" kahjustavad ja tapavad otseselt inimesi, aitab massiline vaktsineerimine kaasa ka SARS C0V2 arenemisele ning kujutab endast pikaajalist ja kasvavat ohtu eelkõige kõige enam süstivatele inimestele. See on vaid üks massilise koviidi vaktsineerimise ohtlikest mõjudest, mida dr Vanden Bossche selgitab. Massilised koviidsüstimise kampaaniad on parimal juhul hoolimatud.

Dr. Vanden Bossche lõpetab ettekujutuse selle kohta, mis meid ees ootab, ja annab nõu meie ellujäämiseks.

Parema tee üritusi 15.-19. septembrini 2022 Viinis, Austrias korraldas Me näitame oma nägu ja kaasrahastaja on Maailma Tervisenõukogu.

Soovitatav materjal

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti