Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Joon liivas | Lapsed, sõda ja kohus | Lapsed, sõda ja kohus

Meie laste ja meie endi ründamise ja tapmise peatamine.

Me oleme kriitilises olukorras. Lapsed on abitud ja neile süstitakse surmavat mürki. Me peame selle ja selle toimepanijad peatama. Palun andke mulle kaks minutit teie aega.

Lingid

Transkriptsioon

Palun ärge laske veel ühel lapsel mürgitada, kahjustada, oma elu lühendada või tappa. Need pettuse teel reklaamitud ohtlikud geneetilised süstid muudavad inimese rakkude aktiivsust nii, et meie enda rakud toodavad massiliselt SARS C0V2 viiruse kõige mürgisemat (ja patenteeritud) elementi: spike'i valku. Lisaks sellele, et see mürgitab otseselt paljusid ACE2-retseptoritega kudesid ja elundeid, põhjustab see spike'i valk ka massilist immuunsüsteemi system ebaõnnestumine. See süvendab koronaviirusinfektsioone, mürgitab paljusid organeid, sealhulgas meie aju, südant, repiroduktiivsed organid. Sama halb kui see kõik, põhjustab see ka massiivset pseudoautoimmuunhaigust. Lapse immuunsüsteem ründab tema enda rakke (isegi oma immuunrakke). Nende rakud on geneetiliselt häkitud ja toodavad võõrast mürgist spike'i valku, mis märgistab need rakud oma immuunsüsteemi rünnakuks.

Ühendkuningriigi andmed näitavad, et 8 kuu jooksul pärast ühte süstimist surevad lapsed kuni 100 korda suurema tõenäosusega kui ilma selleta.

See ei ole eksimus. See on massiline kuritegu inimkonna vastu; massiline mõrv ja rünnak; mis põhineb pettusel, nii et ei ole mingit hüvitis kurjategijate jaoks.

Teile, nagu minagi, ei pruugi sõda meeldida ega tahta selles elada, kuid kui keegi teine tapab meid ja meie lapsi, kuidas me seda siis teisiti nimetaksime? Eitamine ei toimi kunagi.

Ma kutsun meid kõiki üles, sealhulgas politseid, sõjaväge, kohtuid, miilitsat, õpetajaid, poliitikud, arstid, õed, lapsevanemad ja kõik head inimesed, et teha oma kohust. Päästke lapsed. Päästke üksteist.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti