Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Feintuch: Feuch: Too FDA kohtu ette

Kaitske lapsi nende hullude eest. Lõpetage nende kuriteod, veresaun ja saja aasta pikkune katk.

Dr. Feintuch näeb sünergiline oht SARSi COV2 funktsioneerimisvõime suurendamise viiruse ja geneetiliste süstidega. Ta nimetab kurjategijaid lõuna pool piiri kui me oleme kurjategijate poolt piiri põhja pool. Dr Feintuch on väga informeeritud ja kirglik. Ma olen üllatunud, et see suurepärane intervjuu jäi meil tänaseni The New American'is vahele.

Selles intervjuus The New American'ile andis dr Eric Feintuch, kes on Ameerika Volitamata õiguste liit (Inalienable Rights Alliance) kirjeldas, kuidas föderaalsed tervishoiuasutused tegelevad korruptsiooni ja valetamisega, kui tegemist on eksperimentaalsete Covid geeniteraapiate (ka "vaktsiinid") ohutuse ja tõhususe hindamisega. 

Toetav materjal:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti