Arstide ja kirurgide kolledžite ohjeldamatu kuritegevus

Olgem loovad ja ambitsioonikad, kui nõuame seaduslikult, et kogu Kanada arstide ja kirurgide kolledžites tuleb läbi viia uurimisi ja arreteerimisi.

Transkriptsioon

Kogu Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumides on kõrgeid isikuid, kes kasutavad neid organisatsioone relvana eetiliste arstide seaduslike seisukohtade vastu. Nende tegevusega põhjustatud ohvrid ja kahju raskusaste ulatub kaugemale meie parimate arstide tõsisest rikkumisest. Nad on rikkunud kogu elanikkonda; nad on põhjustanud tohutuid kannatusi, surma ja haigusi, sundides ebaseaduslikult maksma nii nõuetekohase ravimiravi keelamist kui ka pettust, sundimist ja vääralt esitatud geneetiliste süstide varjamist, mis jätkuvalt tapavad ja sandistavad kanadalasi kogu selles riigis. Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumid võtavad ebaseaduslikult sihikule iga arsti, kes ravib kovidiidiinfektsioone ohutute, odavate ja tõhusate ravimitega. Nad võtavad sihikule iga arsti, kes kirjutab erandi, et mõni mees, naine või laps jääks sunniviisiliselt biorelvade süstimisest puutumata. Nad võtavad sihikule iga arsti, kes jagab tõepärase informatsiooni, nagu "Need süstid on geneetilised eksperimendid ja need on ohtlikud". Arstide ja kirurgide kolleegiumid kogu Kanadas nõuavad, et arstid seisavad silmitsi professionaalse ja rahalise hävitamisega, kui nad ei allu ja ei osale massilises inimsusevastases kuriteos.

Palun vaadake allpool olevat videot Canadian Rights Watchilt. Selles osalevad dr Peter McCullough, dr Judy Mikovits, dr Crystal Luchkiw, dr William Makis, dr Akbar Khan ning advokaadid MIchael Alexander ja Leslie Smith. Kui teil on aega vaid kümme minutit, alustage Kanada vähispetsialisti ja teedrajava vähiuurija dr Makisega. Tema kümneminutiline intervjuu algab kell 19:00 ja lõpeb kell 29:00. Dr. Makise lugu näitab, kui korrumpeerunud ja kuritegelik oli see organisatsioon juba enne, kui nad alustasid oma praegust pühendunud rolli jõhkras vägivallas, mis on kovide kuriteod inimsuse vastu.

Lõpetage arstide ja kirurgide kolleegiumid

Paljud meist on teadlikud, et õigussüsteem on selgelt ebaõnnestunud, kuid me ei saa seda ebaõnnestumist uue normaalsusena aktsepteerida. Palun ühinege minuga, et olla väga ambitsioonikas ja loominguline, et motiveerida föderaalset, provintsi ja kohalikku politseid, rahukohtunikke, poliitikuid ja õiguseksperte tegutsema, kaitsma avalikkust, võtma vastutusele ja peatama ringijuhid, kes on kasutanud arstide ja kirurgide kolleegiume relvana kanadalaste ja meie eetiliste arstide vastu.

Toetav materjal:

Kanada varjamine:

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti