Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tervitused Viinist

Ma loodan, et teil läheb hästi. Olen olnud viimasel nädalal väga hõivatud Austrias WCH Better Way meedia- ja meditsiiniteaduslike konverentside, samuti ralli ja rahvusvaheliste rühmade kohtumiste raames, kus töötatakse järgmiste sammude kallal, et lahendada globaalsete röövloomade põhjustatud ohte ja väljakutseid, millega me silmitsi seisame. Seetõttu ei ole ma päevade jooksul ühtegi uudist ega materjali postitanud. Tahan teile kinnitada, et olen turvaliselt ja saadan teile õnnistusi. Siin on väga lühike videosõnum.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Отправляя эту форму, вы соглашаетесь получать маркетинговые электронные письма от: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Вы можете отозвать свое согласие на получение электронных писем в любое время, воспользовавшись ссылкой SafeUnsubscribe®, расположенной в нижней части каждого письма. Электронная почта обслуживается компанией Constant Contact
etEesti