Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

The Trozzi Report Ep 3 | Dr. Jackie Stone teaduslikud juveelid

Zimbabwe põhjalik edu koviidi ravimisel; Ivermektiin päästab elusid; remdesiviiri ebaõnnestumised ja kahjustused; ja hõbeda võimsus selgitatud.

Kirjeldus

Dr. Jackie Stone MD on biokeemik ja veteran esmatasandi arst, kellel on ulatuslik koolitus ja kogemus nakkushaiguste, sealhulgas covid-19 ravimisel. Zimbabwes on tal olnud järjepidev ja põhjalik edu kõigi covid-19 variantide ravimisel, kasutades minimaalseid ressursse.

Paljud "jõukate" riikide kovidiidipatsiendid surevad. Neile ei võimaldata lihtsat varajast ambulatoorset ravi, sealhulgas ivermektiini. Kui nende seisund halveneb ilma ravita, intubeeritakse nad ja mürgitatakse Remdesiviriga. Vahepeal on dr Stone Zimbabwes pidevalt saavutanud peaaegu 100% edu, kasutades lihtsat ambulatoorset ravi. Dr Stone'i patsiendid arenevad ja jäävad ellu. Tema ravistrateegiate kontekstis on kovidoos kerge haigus, mida on lihtne kodus ravida.

Tema ravi hõlmab ioonilist ja mitteosakeste hõbedat. Järgnevas ettekandes selgitab dr Stone ka selle iidse ohutu aine biokeemilisi aluseid, mis aitavad võidelda nakkushaiguste, sealhulgas covid-19 vastu, samuti geneetiliste "vaktsiinide" süstidest põhjustatud piikivalkude mürgistuse vastu.

Mul on olnud võimalus osaleda dr Stone'i suurepärastes ettekannetes rahvusvahelistes meditsiiniteaduslikes komiteedes, sealhulgas Maailma Tervisenõukogu tervishoiu- ja humanitaarteaduste komitees, kus me koos töötame. Olen dr Stone'ile väga tänulik. Tahtsin, et kõigil oleks juurdepääs nendele teadmistele. Minu palvel võttis ta lisaaega, et teha see ettekanne minuga privaatselt zoomi abil, et ka teil oleks juurdepääs tema olulistele teadmistele.

Palun leidke aega, et omandada ja jagada dr Stone'i teadmisi. Palun jagage seda arstide ja teistega kogu maailmas, et kõigil oleks ohutu ja tõhus ravi kõigi koviidi variantide puhul.

Ohtlikud geneetilised eksperimendid ja kallis toksiline patenteeritud ravim nagu Remdesivir on katku. Siin on lihtne efektiivne ravi kovidiidile.

Lõpetame hirmu, kannatused, surma ja väärkohtlemise. Need ohutud, tõhusad ja taskukohased ravimeetodid on võtmetähtsusega ka selleks, et lõpetada ülemaailmne "tervise "diktatuur ja anda meie maailmale tagasi inimõigused.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti