Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Arstid Shoemaker ja Trozzi | Zero Compromise

Siin on kirglik ja täpne vestlus dr Shoemakeri ja minu vahel.

Dr. Shoemaker ja mina ise oleme mõlemad asjatundlikud, eetilised ja motiveeritud. Me oleme täielikult pühendunud iga hinna eest oma kohustuste täitmisele: teaduse uurimine, tõe rääkimine, kannatuste leevendamine ja süütute kaitsmine. Ma loodan, et leiate teadmisi, kirge ja isegi natuke naeru sellest meie vahelisest täiesti avameelsest vestlusest, mis toimus doktor Shoemakeri kümnepäevase valvsuse lõpus Torontos. 33 minutit.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti