Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Better Way Viin sel nädalal

WCH Better Way Vienna Meedia- ja meditsiinikonverentsid, ralli ja kontsert. Osalege isiklikult või internetis.

Palun vaadake erakordseid MM-üritusi, mis toimuvad sel nädalal Viinis Austrias. The Better Way Media Conference Plus. See algab 15. septembril ja kestab kuni 18. septembrini. Seal osalevad tõelised ausad meediaeksperdid kogu maailmast, sealhulgas Kanadast; meditsiinilised, teaduslikud ja juriidilised eksperdid, sealhulgas mina ja teised kovisiooni tõe juhid; kontsert; suur ralli; pressikonverents ja palju muud. Oleks hämmastav, kui saaksite seal elada; kuid tasuta virtuaalne osavõtt mõnest või kõigist üritustest on teile samuti kättesaadav.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti