Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Kovid kurjategijad tapavad endiselt lapsi

Kohtusse tellitud Pfizeri kliinilise uuringu dokumendid näitavad, et 45% rasedat kaotas oma lapse.

On raske uskuda, et sellised meditsiiniametid nagu Ontario arstide ja kirurgide kolleegium, mida juhib dr Nancy Whitmore, mitte ainult ei ole nõus nõudma nende süstide kasutamise lõpetamist, vaid nad uurivad ja kiusavad taga iga arsti Ontarios, kes kirjutab isegi rasedale naisele meditsiinilise erandi. Pfizer püüdis seda varjata ja jätkas tapmist, kuigi nad kindlasti teadsid; see on nende enda uuringutest. Vaadake seda 2-minutilist aruannet.

Siin on rohkem materjali praeguse rünnaku kohta naiste, sündimata laste ja meie viljakuse vastu:

Tänu tõelise ajakirjanduse meeskonnale aadressil Kanada sõltumatu selle video ja nende abimaterjalide eest.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti