Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Massimõrvarid dinosaurusmeedias

Ma ei ole hübriidne. Inimeste tapmisele viimine on mõrv

Kas keegi usub ikka veel CBC-d ja ülejäänud Trudeau süldikoeri Kanada meedias? Kui jah, siis peavad nad nägema seda suurepärast 20-minutilist intervjuud, mis pärineb Bright Light Uudised koos Kanada veteranajakirjaniku Rodney Palmeriga. "Kindlasti on olemas tegevuskava. See ei ole tõeline ajakirjandus."

Pikaajaline Kanada ajakirjanik Rodney Palmer: Kindlasti on olemas kovidistlik tegevuskava.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti