Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Shoemaker eepiline viimasel valvepäeval peetud kõne

Dr. Shoemaker lõpetas oma 10 päeva kestnud Toronto valveloleku selle eepilise 5-minutilise kõnega Toronto vana raekoja trepil. Ta räägib tõtt mürgistuse ja ravi kohta, seejärel palvetab ja palub peaminister Fordil muuta ohutu ja taskukohane efektiivne ivermektiin alates sellest nädalast ontariolastele kättesaadavaks.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti