Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

The Trozzi Report 2. episood | Dr. Francis Christianiga

Kirurg, ajaloolane, luuletaja, humanitaar ja Kanada laste kaitsja.

Dr. Francis Christian on kirurg, ajaloolane, luuletaja ja humanitaar. Tema elulookirjeldus on muljetavaldav; see innustab meid keskenduma, kui ta räägib. Tema pikk nimekiri auhindadest ja tunnustustest, on kroonitud Covid Era auhinnaga eetilise ja teadusliku aususe eest. See auhind tuleb WEFi, WHO ja haletsusväärsete - "suurte" - Pharma-liha-nukkude tagakiusamise vormis, kes praegu nakatavad Kanada ülikoole, tervishoiuministeeriume ning arstide ja kirurgide kolledžeid.

Dr. Christian on järeleandmatu tõe edendamisel ja laste kaitsmisel, tagades, et vanemad on tõeselt informeeritud kovidist ja süstidest. Ta seisab pettuse ja korruptsiooni vastu, olenemata sellest, kui palju see talle maksma läheb. Palun ühinege minuga, kui ta jagab oma ainulaadset ja kõige värskemat vaatenurka viimase kahe ja poole aasta jooksul. See intervjuu sisaldab olulist sõnumit arstidele.

Seotud materjal

  1. Millest see kõik algas? 17. juunil 2021 võttis dr Christian sõna murelike vanemate pressikonverentsil, kus ta propageeris seaduslikku teadlikku nõusolekut ja laste ohutust seoses kovidiini süstimisega. Neli päeva hiljem, 21. juunil 2021 kutsuti dr Christian düstoopilisele zoomi koosolekule, kus teda vallandasid Saskatchewani Tervishoiuameti peaarst Susan Shaw, Saskatchewani Ülikooli meditsiinikolledži dekaan Preston Smith ja Kirurgia osakonna ajutine juhataja Brian Ulmer. Kohtumine on erakordselt õudne.
  2. Kaunis 4 minutiline rallihüüe Freedom Trucker Convoy'le. 28. jaanuar 2022. Kanada ajaloo suurim protest. Ülestõusmine Covidi türannide ja kurjategijate vastu. Siin on rallihüüd.
  3. Dr. Francis Christiani hagi Saskatchewani Tervishoiuameti ja Sasketchewani Ülikooli meditsiinikolledži jt. vastu.
  4. Dr. Christiani praegused kirjutised on leitavad tema alampakist
  5. Lapsed tuleks nüüd vabastada ja mitte kunagi Covid-süstidadr Paul Alexander PhD ja dr Mark Trozzi MD oktoober 7, 2021
  6. Dr. Francis Christiani 21. oktoobri 2021. aasta kõne George Jonase vabaduse auhindadel on leitav siit. Ta tugineb oma teadmistele nõukogude ajaloost ja kirjeldab nõukogude kuritegude ajaloolist konteksti.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti