Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Aruanne Lääne-Ontario Ülikooli protestist

2-minutiline uudisreportaaž CHCH

Dr. Ponesse doktorikraadi eetikaküsimuste lühikokkuvõte üliõpilaste toetuseks:

Me saame õpilasi ikka veel toetada. Kutsuge ülikooli administraatoreid üles lõpetama üliõpilaste, õiguste ja vabaduste harta ning Nürnbergi koodeksi rikkumine. Administraatorite nimed ja kontaktandmed on leitavad siin.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti