Dr. Mark Trozzi

Dr Ponesse | Lääne-Ontario Ülikool vs. Nürnbergi koodeks

Nürnbergi koodeksi ja Lääne-Ontario ülikooli mõtestamine.

Lääne-Ontario Ülikooli administratsioon on nüüd kaasosalised inimsusevastastes kuritegudes; nad on kaotanud igasuguse legitiimsuse. Nad võtavad raha, ignoreerivad teadust, rikuvad Nürnbergi koodeksit ja sunnivad meie noori osalema ohtlikus kriminaalsüstimise kampaanias, ähvardades samal ajal lõpetada nende haridustee, kui nad ei allu. Toetagem õpilasi (siin´s kuidas), ja palvetan, et need, kes vastutavad selle administratiivse vägivalla eest meie noorte vastu, kahetseksid oma tegusid või lahkuksid ülikoolilinnakust käeraudades, kuna õpilased naasevad klassidesse vabalt ja ilma süstimata.

Dr. Julie Ponesse oli Lääne-Ontario Ülikooli Huron College'i eetikaprofessor. 2021. aasta sügisel nägi dr Ponesse, kuidas tema 20 aastat kestnud akadeemiline karjäär lagunes pärast seda, kui ta keeldus täitmast oma ülikooli Covid-süstimismandaati. Tal on doktorikraad filosoofias (Western, 2008) spetsialiseerumisega eetikale ja antiikfilosoofiale, samuti magistrikraad filosoofias koos koostööpõhise spetsialiseerumisega bioeetikale Toronto ülikoolist ja eetikadiplom Georgetowni ülikooli Kennedy eetika instituudist. Dr Ponesse protestib täna koos üliõpilaste ja teiste toetajatega U of Western Ontario ülikoolilinnakus. 27. augustil kell 12.00.

Siin on dr Ponesse'i ettekanne Maailma Tervisenõukogu 22. augusti üldkoosolekule pealkirjaga: Nürnberg, tahtlik pimedus ja mida me saame selle vastu teha

Nürnbergi koodeks, tahtlik pimedus ja mida me saame selle vastu ette võtta koos dr Julie Ponesse'iga

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti