Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Ponesse | Lääne-Ontario Ülikool vs. Nürnbergi koodeks

Nürnbergi koodeksi ja Lääne-Ontario ülikooli mõtestamine.

Lääne-Ontario Ülikooli administratsioon on nüüd kaasosalised inimsusevastastes kuritegudes; nad on kaotanud igasuguse legitiimsuse. Nad võtavad raha, ignoreerivad teadust, rikuvad Nürnbergi koodeksit ja sunnivad meie noori osalema ohtlikus kriminaalsüstimise kampaanias, ähvardades samal ajal lõpetada nende haridustee, kui nad ei allu. Toetagem õpilasi (siin´s kuidas), ja palvetan, et need, kes vastutavad selle administratiivse vägivalla eest meie noorte vastu, kahetseksid oma tegusid või lahkuksid ülikoolilinnakust käeraudades, kuna õpilased naasevad klassidesse vabalt ja ilma süstimata.

Dr. Julie Ponesse oli Lääne-Ontario Ülikooli Huron College'i eetikaprofessor. 2021. aasta sügisel nägi dr Ponesse, kuidas tema 20 aastat kestnud akadeemiline karjäär lagunes pärast seda, kui ta keeldus täitmast oma ülikooli Covid-süstimismandaati. Tal on doktorikraad filosoofias (Western, 2008) spetsialiseerumisega eetikale ja antiikfilosoofiale, samuti magistrikraad filosoofias koos koostööpõhise spetsialiseerumisega bioeetikale Toronto ülikoolist ja eetikadiplom Georgetowni ülikooli Kennedy eetika instituudist. Dr Ponesse protestib täna koos üliõpilaste ja teiste toetajatega U of Western Ontario ülikoolilinnakus. 27. augustil kell 12.00.

Siin on dr Ponesse'i ettekanne Maailma Tervisenõukogu 22. augusti üldkoosolekule pealkirjaga: Nürnberg, tahtlik pimedus ja mida me saame selle vastu teha

Nürnbergi koodeks, tahtlik pimedus ja mida me saame selle vastu ette võtta koos dr Julie Ponesse'iga

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti