Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tecumseh Ontario pooleliolev "Vabatahtliku isolatsiooni rajatis"

Siin on Trudeau liberaalide parlamendiliige Irek Kuysmierczyk, kes tähistab "vabatahtlikku isolatsioonivõimalust" hästi informeeritud meeste ja naiste vihase rahvahulga ees, kes lükkavad plaani tagasi.

Siin on Trudeau režiimi teade nende otsuse kohta matta kanadalased veelgi rohkem võlgadesse, et ehitada jäledust, mida rahvas ei taha:  https://www.canada.ca/en/public-health/news/2022/08/government-of-canada-to-announce-funding-for-a-safe-voluntary-isolation-site-in-windsor-essex.html

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti