Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Patrick Holford | Salvesta IQ ja ennetada Alzheimeri tõbe

Siin on, kuidas me saame ennetada valdavat osa Alheimeri tõvest, päästa inimese intelligentsuse ja peatada praegune põlvkondadevahelise IQ vähenemise trend.

99% Alzheimeri tõbi ei ole geneetiline ja seda saab ennetada. Dr. Patrick Holfordi teadlaste meeskond, kes töötab ülikoolis Optimaalse Toitumise Instituut on teinud suuri edusamme aju toitumise ja tervise mõistmisel, samuti Alzheimeri tõve varajasel avastamisel ja ennetamisel. Siin jagab dr Holford esmatähtsaid ainevahetus- ja toitumislahendusi.

See dr Patrick Holfordi ettekanne sisaldab huumorit ja põnevaid teadmisi inimese intelligentsusest. Ta paljastab: inimese aju suuruse vähenemine 10% võrra viimase kümne tuhande aasta jooksul; IQ jätkuv vähenemine 7% võrra iga põlvkonnaga ning kuidas me saame peatada selle trendi ja päästa inimese intelligentsuse. Me vajame seda!

Tasuta kognitiivsete funktsioonide test

Meid kõiki kutsutakse osalema ja saama kasu tasuta, mugavast ja terviklikust varajase avastamise ja ennetamise programmist, mis käivitatakse aadressil www.foodforthebrain.org Kognitiivsete funktsioonide testi tegemine on tasuta ja alustada personaalsete juhiste saamist, et säilitada meie vaimne funktsioon kogu elu jooksul.   

Meil ei ole Alzheimeri tõbe, kuid seda saab ennetada. Võtmetähtsusega on varajane avastamine, hindamine ja asjatundlik nõustamine. Soovitatav on osaleda kõigil üle 40-aastastel.  

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti