Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dan Hartman | Poeg Sean (17) suri 1 kuu pärast "vaktsineerimist".

Seani isa Dan Hartman jagab oma kahetsust, valu, tänulikkust ja viha

Dan Hartman ei taha, et teised vanemad kannataksid oma laste kaotuse tõttu. Ta ei taha, et teised noored inimesed sureksid asjatult. Ta tahab tänada tõtt rääkivaid arste, kes seisavad vastu kuritegelikule kovisiooniprogrammile ja päästavad, keda iganes me suudame. Dan tahab ka, et paljud kaasosalised arstid kahetseksid, räägiksid ja lõpetaksid süstimise.  

Siin on Dan Hartmani intensiivne 5-minutiline südamlik ettekanne 5. juuli ürituselt, kus ta rääkis koos minuga ja teiste Kanada ravimi tõe arstide ja aktivistidega, samuti teiste süstimise ohvrite esindajatega.

Vastused Seanile

Sean Hartman oli oma isa silmapilk. Ta oli täiesti terve 17-aastane poiss, kes armastas hokit. 25. augustil süstiti noorele Seanile Pfizeri geneetiline eksperiment. Seanile ja tema isale öeldi, et tegemist on vaktsiiniga, et see on ohutu ja tõhus ning et seda tuleb talle süstida, et ta saaks jätkata hokimängu. Talle valetati ja teda sunniti.

29. augustil toodi Sean erakorralise meditsiini osakonda, kus ta vohas, tundis valu ja tal oli lööve. Ta viidi koju adviliaga. Ühtegi "vaktsiini" kõrvaltoime ei teatatud; see on vale, kuid Kanadas, kus arstid kaotavad oma meditsiinilise litsentsi, kui nad üritavad teatada ravimi süstimise kõrvaltoimetest, kergesti seletatav.  

27. septembril leiti Sean oma toast surnuna. Tema surma põhjust ei diagnoositud. Tema autopsia käigus ei tehtud spike'i valgu immunofluorestsentsiivset värvimist. Midagi mitte leida on lihtne; ei otsi seda.

Siin jagab Seani isa Dan karmi reaalsust Seani surmast ja elust ilma temata.

See oli osa 5. juuli 2022. aasta üritusest "Then They Came For The Canadians Part 2". Üritusel kõnelesid ka Kanada kovisioonieetilised arstid. Nende hulgas olid dr Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian ja Fourchalk.

Siin on kogu üritus koos iga kõneleja osaajaga.

Lingid:

Autopsia näitab, et kovidiinisüstid põhjustasid surma kuni üks aasta pärast süstimist. Teine video selles postituses:

Dr. Cole ja immunofluorestsentsvärvimine spike'i valgu mürgistuse suhtes

See on biorelv:

Kanada varjamine:

Laste sundimine:

Ei ole ohutu ega tõhus:

Nad teavad:

Šokeeriv statistika laste surma kohta süstimise teel.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti