Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Bill Deagle nägi seda 1995. aastal

Uus maailmakord on kavandanud praegust genotsiidi ja orjastamist aastakümneid.

Dr Bill Deagle ei olnud selgeltnägija. Ta uuris väljatöötatud tehnoloogiat. Ta luges globalistide valgeid raamatuid ja võttis nende sõnu nende plaanide kohta, mida nad meie kõigi jaoks kavandavad. Siin arutleb ta 1995. aastal teemal "Mida nad tahavad meiega vaktsiinidega teha".

Kas soovite süveneda dr Bill Deagle'i töösse? Siin on tema 2007. aastal Vancouveris peetud loeng, mis käsitles erinevaid teemasid. Tema sissejuhatus kvalifitseerib teda.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


En soumettant ce formulaire, vous acceptez de recevoir des courriels de marketing de la part de : Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Vous pouvez révoquer votre consentement à recevoir des e-mails à tout moment en utilisant le lien SafeUnsubscribe®, qui se trouve au bas de chaque e-mail. Les courriels sont gérés par Constant Contact
etEesti